Není platná aplikace
Není platná aplikace
Hojte, mam ted zavazny problem s pc:) kdyz nainstaluju nejaky program ci hru(u her mi to nejde vsude) tak to zapnu(nekdy ani nezapnu viz u her) a vsechno de, ale kdyz ten program vypnu a pak zas zapnu, tak uz haze chybu viz.: (cil souboru exe) není platná aplikace typu Win32. a stejnou chybu to hlasi i po restartu...co s tim lidicky?
MS windows XP SP3, AMD Athlon 64 Processor 4000+, 3,0 GB RAM, WinFast PX 8500 GT (NVIDIA),HDD 120GB PATA 160GB SATA, 1TG SATA
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je několik možností. Máš nelegální program nebo hru, která má ochranu, která toto způsobuje (může to být i stažená z netu a úmyslně poškozená a nebo nějaký soubor. či data chybí). Máš disk, který má chyby (vadné sektory atd). Další příčinou je chybný vlastní OS, tedy asi Windows.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jak jsem psal, hra je originalni(org) takze bych rek ze to bude oknama bo tim diskem, znate nejaky programy na opravu disku? nebo na kontrolu? okna popripadne preinstaluju za jine
MS windows XP SP3, AMD Athlon 64 Processor 4000+, 3,0 GB RAM, WinFast PX 8500 GT (NVIDIA),HDD 120GB PATA 160GB SATA, 1TG SATA
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak je přímo ve WinXP ( Tento počítač - klik pravým myšítkem na příslušný disk - Vlastnosti - Nástroje Zkontrolovat a v okně zaškrtnout obě políčka a Spustit). Též je možné stáhnout program na kontrolu disku ze stránek výrobce disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tuhle chybu většinou vypisuje pirátský exe soubor ( necracknutý ). Že by originál od vietnamců? 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4670
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4434
-