Skript a bod obnovení Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 04 črc 2018 02:32

Zdravím,

jde o skripty okolo bodu obnovení. Mám ten problém poprvé v životě a tak nevím jak na to. V jiném OS
ty skripty jdou spustit. Mám něco asi nakopnuté a nevím co. Nástroj obnovení systému funguje. Jde
ručně vytvořit Bod obnovy a obnoví se to. Jiné skripty netýkající se obnovy jdou spustit. Třeba na
produktový klíč. Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Reklama
Uživatelský avatar
ChrisTaylor
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 143
Registrován: duben 14
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ChrisTaylor » 04 črc 2018 09:16

Zkusil bych toto.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37734
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod petr22 » 04 črc 2018 09:20

A na tech radcich 45 a 54 je tedy konkretne co ?

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 04 črc 2018 20:01

Skripty netvořím a ani to neumím. Přejímám je z internetu. Kouknu se do něj v Notepadu. Pošlu je.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
ChrisTaylor
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 143
Registrován: duben 14
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ChrisTaylor » 04 črc 2018 21:21

V obou případech je chyba ve stejných kusech kódu:

Kód: Vybrat vše

Set objWMI = GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\" & _ ".\root\cimv2")

Zřejmě to vypadá, že se nelze připojit k té službě, takže ta hodnota bude null, kvůli čemuž to spadne. Zkusil jsi to řešení, které jsem posílal v příspěvku výše?

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 04 črc 2018 23:22

Ve VirtualBoxu jdou ty skripty spustit. Dávám screenshoty. Děkuji za rady.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 05 črc 2018 02:53

V Nouzovém režimu, reál, nejdou ty skripty spustit. Dávám sem screenshoty. Děkuji za rady.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
ChrisTaylor
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 143
Registrován: duben 14
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ChrisTaylor » 05 črc 2018 07:06

Tak je jasné, že v systému spuštěném ve VirtualBoxu to půjde, když nebyla modifikována přístupnost k té službě.
Opětovně se ptám, zkusil jsi to řešení, které jsem posílal? Jak to dopadlo, pomohlo to? (Včera jsi tu psal v příspěvku, že dáš vědět, ale zřejmě jsi ho smazal/přepsal.)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16426
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ITCrowd » 05 črc 2018 12:27

Zkontroluj nastavení služby WMI Performance...
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 05 črc 2018 18:30

WMI Performance ve službách v XP není. Nemám podělanou nějakou knihovnu dll či dokonce nějaká chybí? Děkuji za rady.



ChrisTaylor píše:Tak je jasné, že v systému spuštěném ve VirtualBoxu to půjde, když nebyla modifikována přístupnost k té službě.
Opětovně se ptám, zkusil jsi to řešení, které jsem posílal? Jak to dopadlo, pomohlo to? (Včera jsi tu psal v příspěvku, že dáš vědět, ale zřejmě jsi ho smazal/přepsal.)


Mám v tom trochu zmatek. Na co se mám zaměřit. Děkuji za rady.
Naposledy upravil(a) Peva dne 05 črc 2018 21:49, celkem upraveno 1 x.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
ChrisTaylor
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 143
Registrován: duben 14
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ChrisTaylor » 05 črc 2018 18:37

ChrisTaylor píše:Zkusil bych toto.

Pod nadpisem „The Solutions“ je postup, který by to mohl vyřešit, tak ho prosím zkus.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37734
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod petr22 » 05 črc 2018 18:40

Zamer se na to, ze ve Windows XP nemas WMI Performance Adapter sluzbu.

https://computerstepbystep.com/wmi-perf ... ce-xp.html


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bash zálohovací skript
    od Zakk » 03 led 2019 18:38 » v Programování a tvorba webu
    1
    656
    od zeus
    03 led 2019 19:12
  • Můžu použít router jako přístupový bod ??
    od Marfy » 01 dub 2019 21:02 » v Sítě - hardware
    2
    557
    od Karrex
    01 dub 2019 21:24
  • Obnovení soborů
    od zumba » 07 říj 2018 23:00 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    5
    1037
    od RIKI22
    08 říj 2018 16:24
  • Obnovení do továrního nastavení vs Formát
    od cunik.cz » 04 zář 2018 22:38 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    22
    1936
    od RIKI22
    16 zář 2018 18:33
  • Obnovení počítač je třeba opravit
    od fastf » 24 lis 2018 11:05 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    602
    od TRNX
    24 lis 2018 17:10

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti