Malwarebytes - Nezapne se

...

Moderátor: Mods_senior

CowB0Y
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod CowB0Y » 20 srp 2018 09:58

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s programem Malwarebytes. Dlouhá léta jsem již tento program používal bez potíží a tento měsíc přestal fungovat. Pokaždé, když se ho pokouším zapnou, nezapne se. Zkoušel jsem to i přes spávce ale ani tak. Nevíte někdo co s tím je? :eh:

Předem děkuji za každou smysluplnou odpověď. :idea:



Reklama
Uživatelský avatar
Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2898
Registrován: červen 12
Bydliště: Na moravské ambasádě v Praze
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod Akrej » 20 srp 2018 10:56

přeinstalovat
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Streamuju: https://www.twitch.tv/tintyk

CowB0Y
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod CowB0Y » 20 srp 2018 13:29

To jsem již zkoušel.. několikrát... a stále nic :/

petrmet
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 278
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod petrmet » 20 srp 2018 14:16

Zkontroluj, jestli běží služba Malwarebytes Service, pokud neběží, tak ji spusť ručně.

CowB0Y
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod CowB0Y » 20 srp 2018 14:21

Služba běží .. stále nic.

petrmet
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 278
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod petrmet » 20 srp 2018 15:16

Máš instalovaný nějaký jiný antivir ? Já mám Avast a musel jsem nastavit vyjímky pro MBAM.
složky :
C:\Program Files\Malwarebytes\*
C:\ProgramData\Malwarebytes\*

CowB0Y
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod CowB0Y » 20 srp 2018 16:24

Ne, nemám žádný. Ani Windows Shell.. ten se mi z nějakého důvodu nechce zapnout (píše mi to "Váš správce IT omezil přístup k některým oblastem této aplikace a položka, ke které jste se pokusili získat přístup, není k dispozici.")

Melis
Level 3
Level 3
Příspěvky: 564
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod Melis » 20 srp 2018 16:31

Odinstaluj to, stáhni a znovu nainstaluj.

CowB0Y
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod CowB0Y » 20 srp 2018 16:39

Melis píše:Odinstaluj to, stáhni a znovu nainstaluj.


Vždyť jsem již zde psal, že jsem to zkoušel..

"To jsem již zkoušel.. několikrát... a stále nic :/"

Melis
Level 3
Level 3
Příspěvky: 564
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod Melis » 20 srp 2018 16:42

Nepsal si že si ho stáhl z jiného zdroje.

petrmet
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 278
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod petrmet » 20 srp 2018 16:45

Pokud budeš odinstalovávat, použij utilitu https://downloads.malwarebytes.com/file/mb_clean , nejlépe v nouzovém režimu. Pak samozřejmě restart PC.

CowB0Y
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Malwarebytes - Nezapne se

Příspěvekod CowB0Y » 20 srp 2018 17:57

petrmet píše:Pokud budeš odinstalovávat, použij utilitu https://downloads.malwarebytes.com/file/mb_clean , nejlépe v nouzovém režimu. Pak samozřejmě restart PC.


Zkusil jsem.. pořád nejde.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • P: MalwareBytes klíče (10 LEFT!)
    od Shyn3e » 16 bře 2019 16:31 » v P: Software
    6
    728
    od Rewqa
    17 bře 2019 21:44
  • MalwareBytes na prodej (license key)
    od Shyn3e » 16 bře 2019 16:29 » v P: Software
    1
    399
    od HelFix
    16 bře 2019 16:30
  • Při spuštění Pc se monitor nezapne
    od Majkl123 » 30 lis 2018 21:21 » v Problémy s hardwarem
    1
    255
    od xbs
    30 lis 2018 21:24
  • Lenovo v560 vyměna CPU - nezapne se
    od Akrej » 25 zář 2018 15:49 » v Problémy s hardwarem
    0
    278
    od Akrej
    25 zář 2018 15:49

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 7 hostů