Dobrý den, uz jsem se ptal mnoho lidi-maniaku do pc ale nikdo mi nedokazal odpovedet. Proto vas oslovuji a doufam ze mi poradite. Tak ted uz k veci takze potreboval bych aby bezeli 2 programy zaroven a delali by v podstate to same. Vlastne abych ovladal jeden a na druhem aby se delo to same př. zapnu 2x word a pisu v jednom a mam vedle zaply 2. ve kterem se pise to same. Konkretne to mam pro jednu hru abych mohl jet 2x to same tzn aby se mi 2x zapsal stejny cas kdyztak dodam informace
PS: na 2 PC by to nemel byt problem kdyz se propoji s jednou klavesnici ale ja to potrebuji jen na jednom...vim ze ačkoli stejne aplikace by meli delat to same tak ze to same delat nebudou z duvodu lagu zpomalovani atd. ale to zanedbejme doufam ze mi nekdo poradi predem dik moc kdyztak pridam informace a zdeteilizuju
2 Programy zároven
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
obávám se že to nějak rozumně fungovat nebude.Systém totiž přiděluje prostředky podle potřeb aplikace a i kdyby si měl sebevýkonnější PC tak se ti to prostě bude sekat->a pak je jsaný že asi moc dobře nepojedeš.
nehledě na to že na tom serveru bude určitě nastaveno že se z jedné IP můžeš připojit jen jednou
nehledě na to že na tom serveru bude určitě nastaveno že se z jedné IP můžeš připojit jen jednou
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS