Pamäť v telefóne

...

Moderátor: Mods_senior

Ricos555
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 131
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Pamäť v telefóne

Příspěvekod Ricos555 » 24 pro 2018 12:18

Pred ak­tu­a­li­zá­ci­ou mui na mo­jom xi­a­o­mi red­mi no­te 4 som mal voľných oko­lo 8 Gb a ak­tu­a­li­zu­jem a zra­zu že voľných 19 nie­čo , vie mi to niek­to vy­svet­liť ? Nič sa mi ne­vy­ká­za­lo ani fot­ky ani apli­ká­cie ani hud­ba vie mi to niekto logicky vysvetliť ?



Reklama
Uživatelský avatar
Cleric
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2072
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Cleric » 24 pro 2018 14:38

Spíš pošli screenshot z uložiště.

Podle mě je aktualizace spojila a teď to vykazuje jako jeden celek.
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil OnePlus 6T Midnight black Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

Ricos555
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 131
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Ricos555 » 24 pro 2018 15:40

Nechápem čo spojila pamäťovú kartu nemám , ..

Uživatelský avatar
Cleric
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2072
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Cleric » 24 pro 2018 15:41

Tak píšeš že ti přišla aktualizace, dozajista to bude spojitost.

Pokud máš nějaké nejasnosti ohledně updatu koukni sem miuios.cz je to česká komunita....
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil OnePlus 6T Midnight black Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7685
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Karrex » 24 pro 2018 16:04

Tak první věc je ta, že aktualizace se musí stáhnout, než se nainstaluje, ale že by 10GB?

Možná že ti vyčistila instalace i nějakou systémovou cache atp.
Nevím jestli telefon někdy čistíš, jak by se občas mělo... Stejně jako PC.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Ricos555
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 131
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Ricos555 » 24 pro 2018 18:58

Telefón čistom každý deň zbytočné cache a tak ďalej

Pedrossos
Level 2
Level 2
Příspěvky: 226
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Pedrossos » 24 pro 2018 19:49

aktualizace mohla opravit chybu

Uživatelský avatar
Cleric
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2072
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Cleric » 24 pro 2018 20:06

Měl by jsi tam mít toto
Obrázek
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil OnePlus 6T Midnight black Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

Ricos555
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 131
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Ricos555 » 24 pro 2018 22:03

No ja mám voľných nejakých 19 aj niečo

Uživatelský avatar
Cleric
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2072
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Cleric » 24 pro 2018 22:07

Tak je to v pořádku, jen došlo k přealokování pamětí a ze dvou se stal jedna. Nehledal bych v tom žádnou vědu.

Hádám že máš verzi 3 GB ( 4 GB RAM ) a 32 GB interní uložiště.
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil OnePlus 6T Midnight black Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

Ricos555
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 131
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Pamäť v telefóne

Příspěvekod Ricos555 » 26 pro 2018 20:28

Nechápem ku čomu došlo. A ramku mám 3


Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů