Prosím o pomoc je to nutné. Když jsem spustil Vegas asi po dvou týdnech tak mi najela taková zvláštní tabulka že mám malou paměť. http://img530.imageshack.us/my.php?image=errorfp3.jpg tady je obrázek.
Když jsem si dal správce úloh tam výkon zjistil jsem že když zapnu Vegas tak využití CPU stoupne ma 100%.
Nevíte někdo náhodou co stím? Už si jsem skoušel vše co s PC dovedu ale nic nešlo. Když jsem dal Správce úloh, Procesy a vypl jsem to nepotřebné, tak to pořát nešlo.Prosím vás moc nevíte jak snížit využití CPU nebo jak mi pomoct?
//Příště prosím zvol výstižnější název. Ani z deseti vykřičníků se nepozná, v čem je problém a tím riskuješ, že někdo, kdo ví, jak problém vyřešit, příspěvek ani neotevře.
//mmm
Málo paměti pro VEGAS. (Vyřešeno) Vyřešeno
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Málo paměti pro VEGAS. (Vyřešeno) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) tanatos dne 23 lis 2007 13:54, celkem upraveno 1 x.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Konfigarace O.K..Mám taky 7.0e.Neodistaloval jsi VST pluginy, nebo neměl jsi tam načtený projekt. Po odinstaci, vymaž vše co se týká Vegas.Program files/Sony nebo Sony setup,dále C: documents and setting-All users-Data aplikací- Sony -vegas( skryté soubory)!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Ty se přece nemusí odinstalovat.Jsou to veškeré audio pluginy.VST-pluginy jsou v sony ale i v Steinberg( cubase ) a jiných.Pak jsou ještě DirectX(efekty). Vegas při spouštění je hledá a natahuje.Zkus smazat vše co se týká jen Vegas a znovu nainstalovat.Jinak možná vyčistit registry.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Ještě chci dodat ,že bys měl mít na PC nainstalován program Sound Forge(7,8 nebo 9).Oba programy spolu úzce spolupracují ,vyměňují si pluginy a samotná editace audia se provádí přepnutím vegas do Sound Forge.Proto Vegas hlavně hledá svého bratra Sound Forge.Zkus vyzkoušet i to.Jinak nevím.Třeba vyzkoušet i graf. a zvukovou kartu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Doplnění RAM paměti Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 09 zář 2024 20:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 25
- 7623
-
od bugicek7lpCZ