Zdravim anketa se tyka OS a jejich pro a proti zavadim diskuzi o tom ktery OS je lepsi a proc. muzete zde svobodne zdelovat sve nazory a pripominky k jednotlivim OS
mod. by Ltb - upraven předmět - "Anketa" je až příliš obecné..
Anketa - Jaký OS preferujete?
Anketa - Jaký OS preferujete?
Chyby budou dokud budou lidé!
ja osobne pouzivam sice WIN xp ale pomalu a jiste prechazim na linux.
je jednoduchu bezpecny a velmi snadno ovladatelny libi se mi jejich balikovi system!
je to doopravdy nadhera baliky jsou overene nemusite nic delat jed kliknout a sami se stahnou a naistaluji a pridaji do systemu! ovsemze linux ma i mnoho jinych moznosti a vyhod ale to uz necham na Vas a vasich narozech
je jednoduchu bezpecny a velmi snadno ovladatelny libi se mi jejich balikovi system!
je to doopravdy nadhera baliky jsou overene nemusite nic delat jed kliknout a sami se stahnou a naistaluji a pridaji do systemu! ovsemze linux ma i mnoho jinych moznosti a vyhod ale to uz necham na Vas a vasich narozech
Chyby budou dokud budou lidé!
Elusive píše:Takže: Vista jsou nejlepší, Linux je na nic!!!! Vista RUL3ZZ!!!
- no tak to nwm Vista mě zatim připadá na nic ( až na directX 10 ) když už win tak XP Profesional SP2 ale poslední dobou už sem si taky oblibil Linux

procesor - AMD Duron 700 ram - 256 MB grafika - TNT2 hdd - Seagate 40GB zdroj - eurocase 250W
no já teda mám starý dobrý wokna xp,nechci ale rozhodně vistu,přijde mi tak trochu nepřehledná(v něčem) a service pack na vistu je 2x větší než vista sama,z čehož je vidět že měli dost co spravovat a určitě to nebude všechno,navíc zatím nepodporuje starší programy a hry,i když se tam asi nějak rozchodit dají,tedka nevim.
Možná ale někdy v budoucnu by přišli vhod Tux(č)náci :)
Možná ale někdy v budoucnu by přišli vhod Tux(č)náci :)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Preferuji Windows, protože o Linuxu vím zatím kulový.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
fredik píše:Než se to tu zvrhne, tak osobně preferuji Linux.
S tou podporou HW & SW to zase není až tak bídné jak tu bylo naznačeno.
Zvrhlo se to samotným vytvořením tohoto topicu.
Pro mě je nejlepší systém, který mi nejvíc vyhovuje, a jestli je to Linux nebo Workbench je naprosto irelevantní.
Windows je lepší třeba na hry, Linux třeba na nehry (znalci doplní), Sam Coupé je asi nejstabilnější a Workbench je multitask na jedné DD disketě. ZX Spectrum a jeho LOAD "" asi neměl vůbec žádnou konkurenci, pokud nebyla jetá kazeta.

- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Elusive píše:Zvrhlo se to samotným vytvořením tohoto topicu.
Jo to je pravda

Já osobně preferuji windows a to konkrétně XP home edition

MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
-
- Pohlaví: