Problém je totiž v tom,že je stráášne pomalej(iexplorer se spouští někdy i 2min,a někdy ani nereaguje,systém se spouští asi 5x déle než normálně a po startu dlouho nereaguje nebo prostě ještě načítá..atd...)a neustále se setkávám s tím že "program neodpovídá" ,nebo prostě stím že zničeho nic vyhodí error(ani z toho nepochopím co je to za program a proč chyba nastala),absolutně neutáhne když mám spuštěnej winamp,explorer a nero7(nebo prostě víc programů)=seknutí kompa,odinstalace třeba i 10mb programů někd ytrvá i pul hodiny(!),a o vypínání ani radši nebudu psát....
Mám komp starej asi něco přes 4roky,
základní deska MSI,procesor intel celeron 2Ghz,grafiku GeForce FX 5200,RAM 2GB(původně byla 512mb ale asi před 2ma měsící jsem musel koupit 2x 1GB aby byl komp rychlejší),integrovanou zvukovku(která blbne,sem tam se občas stane že vypadne zvuk),a v kompu ještě 2CDmechaniky(1DVD).
pravda,asi to není moc silnej počítač,ale nečekal bych od něho že bude takhle blbnout.
Navíc ho pravidelne čistím RegCleanerem,Skenuju antivirem(Kaspersky antivirus7) a antispywarem(ad aware),a ješte defragmentuju.navíc odinstalovávám programy které nepotřebuju atd...
navíc byl počítač 2x v servisu na čištění a odvirovávání(kontrola jestli nemám virus,žádnej nebyl),žádnej virus jsme zatím neměl.
Pořád se prostě snažím zrychlyt počítač co to nejvíc jde.mám 2GB ram,ale komp se chová jak kdyby ramka nebyla ani 100mb

Prostě bych chtěl vědět jestl ise stím dá něco dělat,a jestli třeba není špatná zakladní deska nebo jestli celej počítač....?
díky,HommeR