Opera 9 ve windows milenium

...

Moderátor: Mods_senior

agent000
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Opera 9 ve windows milenium

Příspěvekod agent000 » 23 lis 2007 20:51

Dobrý den, mám problém s prohlížečem Opera 9 a Windows Milenium. Opera mi funguje normálně, ale když ji vypnu a chci potom vypnout i počítač, windows začnou hlásit že program neodpovídá. Nespecifikují jaký program, či proces, prostě program neodpovídá. Když se pokusím program ukončit, počítač se přestane vypínat a zobrazí se plocha, když se pokusím počítač znovu vypnout zobrazí se stejná hláška a tak pořád dokola... Mám velké podezření, že vše je způsobeno Operou, jelikož pokud ji nezapnu tak se počítač normálně vypne.

používám Opera 9.24

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 23 lis 2007 21:10

Občas mi zůstane Opera viset i při vypínání XP. Pomůže - alespoň u mně - napřed ukončit Operu a teprve pak vypnout PC.

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 23 lis 2007 21:13

WME neznám, nikdy jsem s ním nepracoval, tak mě kdyžtak zadrž.

Neběží ti náhodou víc procesů Opery? Kdyžtak je zkus všechny povypínat a až potom zkoušet vypnout pc.
Něco podobného se mi stávalo v XP v MF, takže jsem vždycky vypnul všechny procesy MF ve správci úloh a v klidu vypnul pc.

agent000
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod agent000 » 24 lis 2007 00:02

No, vždycky ukončím operu a pak jdu vypnout PC, ale i když ji ukončím a jdu třeba chvíli hrát hry tak se mi tato hláška objeví. V procesech jsem to zkoušel, opera tam občas zaseknutá je, ale i když ji vypnu počítač stejně vyhazuje pořád tu stejnou hlášku při vypínanání..... :? :? :mad:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”