Archiv ČT-zpracování videa
Archiv ČT-zpracování videa
Dobrý den, stažený 100MB video soubor z archivu ČT obsahuje v jednom celku několik pořadů, potřebuji jeden extrahovat a převést do formátu spustitelného ve stolním přehrávači. Zkoušel jsem konvertovat a upravit v MagicVideoConvert + VirtualDubMod, ale nejde to otevřít. Poradí někdo, jak s tím pohnout? Soubor ukazuje ve Free Commander koncovku (.rm.wmv)??? Zkoušel jsem patičky různě přepisovat, nepomáhá. Děkuji za radu.
RM to AVI converter
AimOne Video Converter 1.61 TW 8,1MB video encoder, podpora formátů- AVI, MPEG, ASF, WMV, RM, DivX.exe
Allok AVI MPEG WMV RM to MP3 Converter 1.4.2 TW 2,4MB video encoder, podpora formátů- MP3, WAV, WMA and OGG formats- It supports AVI, MPEG, RM-RMVB, WMV-ASF, MOV.exe
Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter 1.5.4 TW 6,2MB video encoder, konverze formátů- AVI, DivX, XviD, MPEG, VOB, DAT, RM, WMV do DVD, SVCD, VCD.exe
Allok MOV Converter 1.5.4 TW 6MB konverze MOV souborů do AVI, MPEG, WMV, DVD, VCD, SVCD.exe
AVS Video Converter 3.4.3-pro konverzi AVI, MPEG, VOB, WMV, RM, MOV.exe
EO Video 1.36-dokáže zkonvertovat všechny možné multimediální soubory (včetně Real nebo QuickTime) do požadovaného formátu.exe
RM Converter 2.21 TW 1,8MB AVI-MPEG-RM-WMV spojovač.exe
Ultra RM Converter 2.1.8-umožní konvertovat, rozdělovat i spojovat videoformáty RM, RMVB do AVI, MPEG, VCD, SVCD, DVD, WMV.exe
AimOne Video Converter 1.61 TW 8,1MB video encoder, podpora formátů- AVI, MPEG, ASF, WMV, RM, DivX.exe
Allok AVI MPEG WMV RM to MP3 Converter 1.4.2 TW 2,4MB video encoder, podpora formátů- MP3, WAV, WMA and OGG formats- It supports AVI, MPEG, RM-RMVB, WMV-ASF, MOV.exe
Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter 1.5.4 TW 6,2MB video encoder, konverze formátů- AVI, DivX, XviD, MPEG, VOB, DAT, RM, WMV do DVD, SVCD, VCD.exe
Allok MOV Converter 1.5.4 TW 6MB konverze MOV souborů do AVI, MPEG, WMV, DVD, VCD, SVCD.exe
AVS Video Converter 3.4.3-pro konverzi AVI, MPEG, VOB, WMV, RM, MOV.exe
EO Video 1.36-dokáže zkonvertovat všechny možné multimediální soubory (včetně Real nebo QuickTime) do požadovaného formátu.exe
RM Converter 2.21 TW 1,8MB AVI-MPEG-RM-WMV spojovač.exe
Ultra RM Converter 2.1.8-umožní konvertovat, rozdělovat i spojovat videoformáty RM, RMVB do AVI, MPEG, VCD, SVCD, DVD, WMV.exe
-
- Pohlaví:
Zkusil jsem EO Video 1.36 - v tom jsem se neumel zorientovat, potom Ultra RM Converter 2.1.8 a to je presne, co jsem potreboval, jednoduche a ucelne - pro tento prevod doporucuji vsem PC nevzdelancum jako jsem ja....jeste postupne zjistit v nastaveni tu nejlepsi kvalitu vystupu prevodu a pak se vrhnout dal na vyjmuti urcite casti videa, na to asi pouzit VirtualDub..??? Diky za informace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6103
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 9
- 6146
-
od jval
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2698
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1222
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4427
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-