Tak abych to vysvětlil:
Jsou to asi 2 dny co se mi sekl komp, dalo se hýbat s okny, ale vypadalo to jako když vyhrajete v soliteru na PC.

Nemohl sem se dostat na internet tak sem to řešil přes ICQ které stále fachčí a poprosil sem kámoše aby sem hodil můj log z HJT a tam se zdá skoro všechno vpoho. Fuj to sem se rozepsal.

Zkoušel sem další prohlížeče jako jsou Flock,NetScape, taky sem zkoušel Operu přřeinstalovat a povedlo se, ale problém přetrvává. Ani jeden z nich nejde, nesekají se ale nic nenajede. Tak sem ted zkusil FireFox, který mi už delší dobu jede hodně pomalu (právě proto sem přešel na Operu).
Tak se ptám jak mám dokonale odstranit Firefox (tedy všech prohlížečů). Odinstaloval jsem firefox vyčistli CCleanerem registry,smazal na céčku zbytky a po opětovné instalaci FF v něm zůstali záložky a původní nastavení.
Chcu upně odstranit FF abych ho nainstaloval a aby jel normální rychlostí jako dřív, aby jsme si zase spolu užívali společné chvíle stahování, sledování videii a poslouchání web rádií.

Nechápu na tom to že když sem úplně odstranil FF tak jaktože tam sou ty staré záložky!!!

Promiňte, že jsem se tak rozepsal,ale na netu sem nebyl celé dva dny!