Ruční odstranení SW

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Ruční odstranení SW

Příspěvekod Jan Pašek » 28 lis 2007 19:32

Tož chlopy potřebuju opravit sklerozu nebo jak se ta nemoc vod toho porculánu menuje.
Lehla mi odinstalace Nera 8 pokud se pokouším ručne na surovce vypíšou se používané *.DLL soubory a odmítne je to smazat.
Je program který vypíše jakým procesem je soubor využíván popř jmenovaný soubor pomůže smazat ale kdyby jste mě zabili nevzpomenu si jak se jmenuje.
Jinak mám nainstalován ProcesExplorer jen to sním moc neumím tož já blbě česky a brambory žeru studený tak mi ta angličtina moc nejde a možná že by s ním šlo alespoň shodit proces který zmiňované soubory používá.
Teď mne napadá mám taky někde HijackThis s tím by to taky možná šlo aspoň vyčíst. Takže kdyby to šlo bez instalace dalšího SW budu jedině rád.
Takže poradíte buď SW nebo postup jak na to s tím SW co mám?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 28 lis 2007 19:33

stáhni si program Unlocker.tady je ke stažení: http://www.slunecnice.cz/sw/unlocker/
integruje se do rolety která se rozbalí po kliku pravým tlačítkem a pak jen klikneš pravým na ten soubor a dáš unlocker a vypíše který proces jej používá a nabídne několik možností co s ním (smazat, odemknout atd.)
Naposledy upravil(a) memphisto dne 28 lis 2007 19:37, celkem upraveno 2 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

lldreep
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod lldreep » 28 lis 2007 19:33

Možná jsi myslel utilitu - Windows Install Clean Up.

guest

Příspěvekod guest » 28 lis 2007 19:42

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 lis 2007 22:10

Některé soubory jdou odstranit v nouzovém režimu, kde se některé programy nespouští.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 29 lis 2007 13:26

To Blue spirit Or jiný angličtinář není ten odinstalátor jen pro starší verze nera 5 a 6?

To PIC v nouzáku sem byl 1) nejde vněm spustit žádný odinstalátor 2)ručně jsem bohužel také nepochodil

To Memphisto Ty bláho jak jednoduché když se ti v hlavě rozsvítí já na něj na tý slunečnici koukal ale pořád málo informací jakmile sem čet o tý roletě byl sem doma.

Tak zatím všem děkuju a kdyby to nešlo máte mě tu znova.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

guest

Příspěvekod guest » 29 lis 2007 13:42

Nejspíš, ano, ale to neznamená, že to nemůže pomoct. :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”