Obnova systému
Obnova systému
Zdravím,při pokusu obnovit systém,mi po restartu napíše,že Obnova systému nebyla dokončena.Neví někdo čím by to mohlo být?Povolenou obnovu mám. 

Taky se mi stávalo, podle mě to je třeba tim že si instaloval něco důležitýho systémovýho (SP nebo ovladače) a zpátky před to už to nejde.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
-
- Pohlaví:
Když jí teď zrovna nepotřebuješ tak bych si s tim nehrál-abys nakonec nemusel reinstalovat windows (neni nic zábavnějšího než dvě až tři hodiny ládovat do prázdnýho kompu všecko znova)
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
-
- Pohlaví:
pitbullek píše:Já jí jako nějak nutně ted momentálně nepotřebuji,ale tak byl bych ráda kdyby fungovala.Nikdy nevíš kdy jí budeš potřebovat.Ona už mi nrjdr déle.
Pokud ti opravdu nefunguje a komp je O.K., pak by asi bylo nejrozumější Bod obnovení vypnout, tím se všechny předcházející body odstraní, pak ho zase zapnout a vytvořit nový k tomuto datu. Pak budeš mít jakousi jistotu, že až ho potřebovat budeš, nebudeš se muset potýkat s nějakými problémy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3243
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 10:02
-
-
- 1
- 2431
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7335
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-