HW pro stanici kamerového systému Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8009
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

HW pro stanici kamerového systému

Příspěvekod Karrex » 15 čer 2020 17:20

Ahoj,
netuší někdo, jak náročné na CPU a RAM je připojení jedné kamery pro záznam?

Přemýšlel jsem, že bych si udělal vlastní stanici se 4 kamerami jen pomocí nějaké maliny/banánu (levnější, méně výkonná varianta) nebo odroidu (možnost až 32GB RAM, větší úložiště a výkonnější CPU).

Byl bych radši pro tu levnější variantu, jestli stačí, protože odroid nějak stávkuje s výrobou jak sami řekli, a sehnat všechno přísluško jde snad jen v cizině, pokud se zrovna někde najde skladem.

SW mám vyřešený.


Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43174
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: HW pro stanici kamerového systému

Příspěvekod petr22 » 15 čer 2020 18:07

Spatne polozeny dotaz - nevime jake kamery, nevime v jakem formatu je nahravane video,
nevime kde probiha komprese videa atd atd.

Muze to byt narocne malo, nebo take hodne.

Jestli kompresi obrazu provadi primo kamera a zarizeni slouzi ciste jako uloziste, tak to neni narocne vubec.

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8009
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: HW pro stanici kamerového systému

Příspěvekod Karrex » 15 čer 2020 18:48

Promiň, nevyznám se.

Kamery nejspíš tyhle: https://www.czc.cz/hikvision-hiwatch-hw ... 84/produkt
Podle popisu přímo kamera provádí zpracování?
Kvalita nejvyšší možná, co zvládnou.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Uživatelský avatar
lamin_cz
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 287
Registrován: říjen 12
Bydliště: Kostelec u Holešova
Pohlaví: Muž

Re: HW pro stanici kamerového systému

Příspěvekod lamin_cz » 15 čer 2020 18:50

Kamera komprimuje obrazová data pomocí formátu H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264

Takže ano, do úložiště půjdou již komprimovaná data.
  • CPU: Cx6x86L-PR150+
  • MB: XT PRO2
  • GPU: integrovaná
  • RAM: 28Mb SDRAM
PHP, MySQL, HTML, CSS, jQuery ...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43174
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: HW pro stanici kamerového systému

Příspěvekod petr22 » 15 čer 2020 18:50

Ano - tahle kamera umi ukladat data na sitove uloziste, datovy tok je v jednotkach MB/s maximalne.

Zatez procesoru i RAM minimalni.

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8009
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: HW pro stanici kamerového systému  Vyřešeno

Příspěvekod Karrex » 15 čer 2020 18:55

Ok, díky.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nestabilita systému
    od Donator_HD » 03 úno 2020 08:37 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    7
    1056
    od ITCrowd
    04 úno 2020 10:03
  • Spouštění systému
    od ovilas » 08 kvě 2020 19:19 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    425
    od ITCrowd
    09 kvě 2020 08:01
  • Přesun systému z HDD na SSD
    od Klikoo » 26 lis 2019 09:29 » v Problémy s hardwarem
    24
    1184
    od RIKI22
    26 lis 2019 13:17
  • Aktualizace systému Honor 8
    od nerekein » 07 led 2020 04:52 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    2
    954
    od chmiltaras
    10 led 2020 23:26
  • Oprava systému windows
    od DesperadoKHY » 21 zář 2019 23:20 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    628
    od Fjúčuring
    22 zář 2019 08:53

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti