torrent zhazuje net?

...

Moderátor: Mods_senior

HommeR
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

torrent zhazuje net?

Příspěvekod HommeR » 17 pro 2007 21:22

stahuju občas něco přes torrent,filmy,hudbu,hry atd....dříve jsem třeba měl 4 torrenty,tak jsem je nechal jet přes noc aby se mi stáhly přes noc a neotravovaly mě přes den když surfuju po netu.vždycky bez problému jely,ale nedávno mi začaly zhazovat internet.třeba včera večer jsem měl 2 torrenty s hudbou(dohromady cca 1,5GB) a dohromad yse oba stahovaly rychlostí něco kolem 150-200Kb/s.Ale asi po hodině a pul spadl internet a prostě nechtěl naskočit.musel jsem ukončit torrent,resnout kompa,resnout modem a teprve potom asi po 10minutách naběhl internet.a to byl ještě asi půl hodiny ukrutně pomalý,teprve až pak se rozběhl normálně.přitom když mám net 2MB/s tak zátěž nějakých 200kb/s není snad zas tak velká.....navíc u stahování téměř nejde brouzdat po netu,stránky odmítají nabíhat.přitom asi před měsícem to vpoho jelo.....a to sme stahoval ještě větší zátěž.stává se to často,pokaýdé když mám spuštěnej torrent klient (utorrent) a stahuju,tak po hodině spadne totálně net,a nepomůže ani v možnostech připojení "opravit připojení".dá se to nějak spravit,nebo je to chyba na straně poskytovatele?možná je to jen nějaká blbost...ale docela mě to štve :mad:

Reklama
HommeR
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod HommeR » 17 pro 2007 21:45

nikdo,nic?

maiki
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

ano ano... to se stava

Příspěvekod maiki » 17 pro 2007 23:00

Tohle znám. Měli jsme 4 lidé v baráku internet a torrenty pravidelně shazovali router. Vždy se musel vypnout a zapnout. Řešením by mohlo být změnit nastavení klienta (programu co stahuje). Postačí vyhladat příslušnou radu na internetu. Např. mě pomohlo k tomu aby internet "nepadal" povypínání některých položek v uTorrentu: zakázal jsem DHT, omezil počet připojení a aktivních torrentů, vypnul jsem UPnP (co to je?)... a teď to nepadá, i když některé trackery mě mají míň rády

Zpět na “Vše ostatní (sw)”