Jak nahrát program z tv Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

lu84
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Žena

Jak nahrát program z tv

Příspěvekod lu84 » 04 říj 2021 23:17

Ahoj,
poradíte mi prosím jak nahrát jeden pořad z tv?
Chtěla jsem použít Horizongo na ntb a screen recoder, ale přehrávání se mi seká.
Mám nějaké jiné možnosti? Nahrávat na set-top-box nemohu.
Díky

Reklama
Uživatelský avatar
renek11
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 684
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod renek11 » 05 říj 2021 08:21

Připojit externí disk k TV, třeba. Pokud má TV možnost tohoto nahrávání.
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS GeForce TUF RTX 3070 O8G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + SanDisk SSD Ultra 3D-2TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech Gaming Keyboard G510; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635

lu84
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Žena

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod lu84 » 05 říj 2021 10:39

Tak to bohužel taky nepůjde :?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48498
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod petr22 » 05 říj 2021 10:42

Copak tomu brani ?

Je treba hledat jak to udelat, ne proc to neudelat.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10259
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod zeus » 05 říj 2021 10:49

Chtěla jsem použít Horizongo na ntb a screen recoder, ale přehrávání se mi seká.

Uz samotne prehravani nebo az po zapnuti zaznamu? Kvalitu vysilani jsi zkusila snizit?
Co apka v mobilu?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

lu84
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Žena

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod lu84 » 05 říj 2021 11:22

Televize mi neumožnuje nahráváni právě. Mohu na ní přehrávat filmy na připojeném usb, ale nahrát mi nedovolí.

Seká se už samotné přehrávání. A záznam je pak taky ve špatné kvalitě.

Zkoušela jsem app horizon na iphonu, ale tel mi záznam této aplikace neudělá. Asi je to blokované.

Nehledám proč to nejde, zkoušela jsem už kde co. Kvalitu vysílání zkusím snížit, ještě vyzkouším připojit notas na kabel místo wifi. Ale to na to asi mít vliv nebude.

A moc díky za ochotu mi pomoci, vážím si toho.

Uživatelský avatar
Arha
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1778
Registrován: červen 11
Bydliště: Dačice
Pohlaví: Muž

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod Arha » 05 říj 2021 11:24

Ahoj, zeptal bych se, co je to za pořad? Nedá se na něj podívat i z notebooku? Tam bys to pak nahrála naprosto v pohodě :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48498
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod petr22 » 05 říj 2021 11:28

Vzdyt presne to dela (viz prvni prispevek).

Nahravka plochy/okna se ale seka.

Uživatelský avatar
Arha
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1778
Registrován: červen 11
Bydliště: Dačice
Pohlaví: Muž

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod Arha » 05 říj 2021 11:36

To se omlouvám, myslel jsem, že to zkouší přes iPhone.

V tom případě je otázka, jaký má přesně notebook. Pokud má NTB s NVIDIA či AMD a je alespoň trochu výkonný, nahraje obrazovku přes jejich aplikaci. Pokud má ale slabý notebook, sekat se to bohužel bude, protože to nestíhá.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

Uživatelský avatar
kecalek
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 386
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod kecalek » 05 říj 2021 11:37

Neprezradila, čo má za NB - pokiaľ je to nejaký low-end, alebo middle-end - tak je jasné, že jej to bude sekať, lebo CPU nebude stíhať zároveň dekódovať stream z UPC na Horizon Go a súčasne preberať a ukladať dianie na obrazovke - vyťažená bude i samotná grafika.

lu84
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Žena

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod lu84 » 05 říj 2021 15:41

Je to Óčko Black a jde mi o jeden večerní pořad ;) Já to zkoušela jen na tom horizongo. Stahovala jsem i apku Óčka, sle tam tenhle kanál vůbec není.

No, kdyby jste měl někdo řešení a umel jste to, tak snad za ten hodinový pořad budu platit zlatem :D

Dodatečně přidáno po 1 minutě 18 vteřinách:
Mám starší noťas, asi už tohle nedává..

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10259
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Jak nahrát program z tv

Příspěvekod zeus » 05 říj 2021 15:53

A musis to mit nahrane? Horizon Go umi zpetne shlednuti (samo, ze i na iPhone).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Video nejde nahrat
    od myshaak » 17 říj 2021 09:05 » v Vše ostatní (inet)
    10
    637
    od Martab
    19 říj 2021 09:16
  • Jak nahrát fotku na YouTube
    od myshaak » 09 říj 2021 00:41 » v Vše ostatní (inet)
    4
    281
    od Doktor789
    09 říj 2021 20:22
  • Nemůžu nahrát systémový zvuk
    od Luperca » 22 úno 2021 16:49 » v Windows 10, 8, 7..
    4
    530
    od cervcek
    23 úno 2021 22:29
  • Program
    od _FalcoN_ » 29 led 2021 22:21 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    825
    od richchie
    30 led 2021 10:10
  • Program na přenesení sms do pc
    od mtc » 02 říj 2021 21:23 » v Windows 10, 8, 7..
    3
    233
    od Martab
    02 říj 2021 22:21

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host