FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21936
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod ITCrowd » 12 led 2022 19:42

Odinstaluj stávající firefox. Přejdi do: c:\Users\TvujUcet\AppData\Local\Mozilla\ a smaž celý adresář Firefox.
Prohledej celý disk C:, zda tam někde není firefox.exe, pokud ano smaž ho.
ESR verzi zde:
FFverze.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Reklama
Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 315
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod Peva » 13 led 2022 17:26

Nejde mi to. Furt mi vyskakuje ta hláška. Někde je zakopaný pes a já nevím kde.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21936
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod ITCrowd » 13 led 2022 21:22

Která hláška? Dal jsi sem dvě.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 315
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod Peva » 13 led 2022 22:29

TATO
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21936
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod ITCrowd » 13 led 2022 22:36

Tahle hláška může znamenat, že někde v síti na jiném počítači je spuštěn firefox, který používá stejný profil. Tohle vidíváme v doméně.
Mimochodem - tohle se ti zobrazí při spuštění toho instalátoru?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 315
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod Peva » 13 led 2022 22:50

Objeví se, když kliknu na DOKONČIT nebo na zástupce.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21936
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod ITCrowd » 13 led 2022 22:52

Takže na všech PC, co máš v síti ukonči firefox. A zkus.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 315
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod Peva » 13 led 2022 22:56

Mám se odpojit?
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21936
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod ITCrowd » 13 led 2022 22:59

jistě.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 315
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod Peva » 13 led 2022 23:36

Odpojil jsem se fyzicky a mám furt tu hlášku.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21936
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod ITCrowd » 13 led 2022 23:42

Podívej se do: c:\Users\Default\AppData\Local\, zda není profil firefoxu tam. Pokud ano, smaž ho. Pokud se instalací vytvořil nový profil ve tvém appdata, smaž ho taky. Pokud ne, zkontroluj si práva k této složce.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 315
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: FIREFOX a WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 bit

Příspěvekod Peva » 13 led 2022 23:59

Není tam
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Home office sestava
    od Vondrys » 09 srp 2021 08:52 » v Vše ostatní (hw)
    6
    315
    od Martab
    09 srp 2021 10:40
  • Multi-Home pro rychlejší NAS
    od TomikSparky » 28 dub 2021 09:04 » v Sítě - hardware
    6
    561
    od kubasCZ
    05 kvě 2021 08:27
  • Apple Watch vs. Xiaomi Home app
    od Rewqa » 28 srp 2021 20:29 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    422
    od flowem
    28 srp 2021 22:40
  • Jak nainstalovat Win 10 Pro když BIOS nutí Home.
    od devr » 17 bře 2021 19:26 » v Windows 10, 8, 7..
    12
    733
    od petr22
    18 bře 2021 06:54
  • BARBONE HOME i5 10400-je to dobrá koupě?
    od David79 » 04 úno 2021 15:33 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    15
    928
    od David79
    07 úno 2021 08:50

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů