Nemohu se přihlásit do google účtu (poškozený mob. telefon)
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Re: Nemohu se přihlásit do google účtu (poškozený mob. telefon)
No, upřimně. Ze Samsungu J3 jsem se pokusil v podstatě udělat Z FLIP, ale každopádně uvidíme. Příští týden budu v kanceláři, tak to zkusím vyřešit.
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Chápu správně, že ten telefon byl jediné zařízení, na kterém byl ten Google účet přihlášený?
Toto jsi zkoušel? https://accounts.google.com/signin/recovery - tady by snad mohlo jít zadat více informací toho tvýho účtu a zkusit ho nějak obnovit.
Jinak Google podpory se nedočkáš, ona tuším ani žádná není...
Toto jsi zkoušel? https://accounts.google.com/signin/recovery - tady by snad mohlo jít zadat více informací toho tvýho účtu a zkusit ho nějak obnovit.
Jinak Google podpory se nedočkáš, ona tuším ani žádná není...
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A 170Hz
-
- Level 3
- Pohlaví:
FIDLIK píše:Už jednou jsem tě prosil, aby jsi se nevyjadřoval, pokud tě můj dotaz obtěžuje a vyvolává v tobě vztek a chuť mlátit do klávesnice. Přijde mi, že z textu nedokážeš pochopit, jaký problém přesně mám. Buď si to celé pročti znovu, nebo se na to opravdu už vykašli.
Ty stále nie si schopný pochopiť, že stačí prehodiť SIM kartu, pretože tá má v sebe tel. číslo. A pri prihlasovaní máš možnosť potvrdenia - pretože číslo je viazané na SIM kartu - to sa nezmenilo pri fyzických SIM kartách.
Takže ja nechápem - KDE ty máš problém. Prehodiť SIM kartu do iného mobilu a prihlásiť sa do účtu už dokáže i škôlkar!
A pokiaľ je niekto taký "neinteligentný", že kontakty si necháva LEN v telefóne (pričom SIM karta je schopná uschovať 200 kontaktov), prípadne si ich uložit na cloude Google (synchronizácia) - tak potom je každá rada ZBYTOČNÁ.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Uz asi sedmkrat opakujeme ze kdyz nemas zadane zadne telefonni cislo, tak overeni pomoci SMS neni mozne.
Zkratka tam ta funkce neni a je mozne jen overeni pomoci jineho zarizeni, ktere je rozbite.
Presne to, co mas na tom screenshotu uprostred, tam chybi.
Zkratka tam ta funkce neni a je mozne jen overeni pomoci jineho zarizeni, ktere je rozbite.
Presne to, co mas na tom screenshotu uprostred, tam chybi.
-
- Aktivní varování: 1
-
Level 4
- Pohlaví:
Už sem tu reagoval, ale nakonec sem to neodeslal. Teď už to ale odešlu
kecalek>> Nemám rád když pitomec dělá pitomce z jiných. Meleš pořád dokola jedno a to samý aniž by ses nad tím zamyslel. Kdybys aspoň poslechl radu, tak tu ze sebe neděláš megahňupa. Málokdy používám vulgarity, ale třeba to takhle pochopíš.

kecalek>> Nemám rád když pitomec dělá pitomce z jiných. Meleš pořád dokola jedno a to samý aniž by ses nad tím zamyslel. Kdybys aspoň poslechl radu, tak tu ze sebe neděláš megahňupa. Málokdy používám vulgarity, ale třeba to takhle pochopíš.
Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Redmi 9C - zrušení ověření Google účtu
od Karrex » 16 kvě 2023 16:21 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1050
-
od pcmaker
16 kvě 2023 18:08
-
-
-
Nemohu vyřešit problém s rozsvícením klávesnice!
od Roberteverhart » 10 pro 2022 12:05 » v Problémy s hardwarem - 5
- 528
-
od Martab
12 pro 2022 09:58
-
-
-
Dal jsem PC do clean bootu a nemohu zadat pin
od Bart_zila » 15 pro 2022 18:48 » v Windows 11, 10, 8... - 4
- 1057
-