Mam hned dva problemy prave jsem stahnul na sobe dva nezavisle filmy a u obou mi jede jen zvuk a obraz HLAS ALE NE!!!! kodeky mam k-lite codec 3.6.5 nevim si stim uz rady
Druhy problem je ten ze mam asi naistalovane dva ovladace ...Catalysty a Omegy...ktere se ted bijou zahadnym zpusobem nemuzu dat vyssi rozliseni na mlonitoru nez 1152x864 ...rad bych si nerchal ejn catalysty...jenze TY omegy nemuzu nikde najit k odinstalovani...nevi nekdo jak nato abych to nemusel formatovat? dik...
KODEKY?! + ovladac na grafiku
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kein píše:no v nouzaku ne vlastn ani nevim jak se do nej dostat
F8 při startu...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no joo.... dobre jim
...ten gomplayer sem zkusil filmy jsou porad neme...ale jsou to jen ty dva tak nevim mozna je chyba v nich napriklad kmotr mi jede v pohode takto nebudu resit ted jdu vyzkouset odstranit ty omegy

Visit: http://www.svedsketanky.cz
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
heh tak pri zmacknuti F8 mi nabehla tabulka s moznsoti bootu jestli z mechaniky nebo disku..dal jsem z disku a jsem zase ve plnych winech ne v nouzaku zajimavy
ta kasi sem se preklik dostal sem se tam ale v seznamu i tak nebyly...nevim...je to zvlastni..

ta kasi sem se preklik dostal sem se tam ale v seznamu i tak nebyly...nevim...je to zvlastni..
Visit: http://www.svedsketanky.cz
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nedavej F8 hned pri startu,kdy bios nacita HW,ale az v okne,kdy se snazi bootovat(jednoduse,je to to druhe cerne okno s bilymi pismenky,co najede po tom prvnim oknu
)

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2322
-
od buchtik