a druhá-jak a co kde nastavit,aby se mi minimalizovala v tray(ne ta křivka,program
! Dvě otázky na WMP !
- Baron Prášil
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
! Dvě otázky na WMP !
čau.mam desítku WMP.chtěl bych vědět jestli si můžu vytvořit a uložit svojí ekvalizační křivku.
a druhá-jak a co kde nastavit,aby se mi minimalizovala v tray(ne ta křivka,program
) dík.
Naposledy upravil(a) Baron Prášil dne 23 led 2008 20:43, celkem upraveno 3 x.
- Baron Prášil
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
s tím equalizérem to asi nepůjde a do tray taky ne. jen jak mám na obrázku. možná na to ale existuje nějaká utillita, ale neznám takovou
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:

- Stav:
RE:
Já také ne.(WMP11).Ekvalizační křivku ukládám v EAX-Audigy 2ZS.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Actual Title Buttons - přidá následující tlačítka do každého okna-minimalizování, poslání do traye
Actual Window Manager 4.0-přidávat nová tlačítka pro minimalizaci do traye a pro zanechání oken vždy nahoře do jakéhokoliv titulku okna.exe
WinAdds 1.0-umožňující rozšířit systémové nabídky všech běžných oken v systému o nové možnosti nastavení.zip
Actual Window Manager 4.0-přidávat nová tlačítka pro minimalizaci do traye a pro zanechání oken vždy nahoře do jakéhokoliv titulku okna.exe
WinAdds 1.0-umožňující rozšířit systémové nabídky všech běžných oken v systému o nové možnosti nastavení.zip
- Baron Prášil
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
- majkll
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Tak to už je sakra dobrá nabídka 
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:

- Stav:
RE:
Takže my ostatní máme smůlu.To snad ani neusnu, musím dávat bacha.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- Baron Prášil
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav: