mám už tři roky windows xp home,legální,aktivovaný.Vcera mi najednou při startu vyskočila hláška,že byly provedeny hardwarové změny a je třeba aktivovat systém do 3dnů.Zajímalo by mě,proč si všiml hardwarových změn až ted,když poslední hardwarová změna byla asi přede pul rokem (novy HDD,nova RAM).A když teda chci aktivovat,tak dám přes internet,a když to zjištuje připojení,tak to hlásí že se nedokáže připojit k serveru,at zkusim overit připojení.přitom normálně mi jede internet,normálně stahuju proste všechno jede jak má.zkoušel jsem to asi stokrát,ale pořád se to neumí připojit.
Nevíte nekdo proč to chce po mě aktivaci ted,když se s kompem nic nedeje,a proč mi to nemůže nalézt připojení i když internet jede jak má?
aktivace win
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
nemáš to náhodou OEM verzi? asi jsi provedl více změn v PC než verze OEM dovoluje
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
a bylo provedeno hodně změn?v HW?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to by odpovídalo té aktivaci. OEM podporuje tuším 3 nebo 4 změny v HW. pak přestanou fungovat.jakmile aktivuješ verzi OEM odešle do MS tvojíkonfiguraci a občas kontroluje změny v HW kvůli změnám.provedl jsi maximální počet změn a Winy nefungují. vyřešilo by to buď vrátit původní HW nebo koupit novou licenci. bohužel. musíš podrobně číst licenční ujednání a podmínky
Naposledy upravil(a) memphisto dne 26 led 2008 11:36, celkem upraveno 2 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
do stolních PC se doporučuje krabicová verze OS. podporuje x změn. když něco odejde a máš OEM verzi tak jsi ztracen,protože už jsi vyměnil HW. vysvětlení proč to nejde jsem dopsal výše do mého příspěvku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3303
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 19:11
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8330
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-