explorer.exe

...

Moderátor: Mods_senior

HommeR
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

explorer.exe

Příspěvekod HommeR » 05 úno 2008 12:32

mám ve seložce asi 20 souborů avi,a mám nastavené zobrazit miniatury.kdyz nabíhají náhledy miniatur(po otevření složky) tak mi asi u desátého souboru vyskočí hláška:
explorer.exe-chyba aplikace
instrukce na adrese 0x0544dff3 odkazovala na 0x05622000.Nelze provést operaci:read
kliknutím na ok ukončíte program

kliknu na ok a zmizí mi lišta a ikony na ploše.pak musím dát bud start>spustit a spustit explorer.exe,nebo to nekdy naběhne zpátky samo.
dělá to u toho jednoho souboru,ostatní jsou všechny vpořádku.Zajíamvé ale je,že včera večer,a dokonce i dneska ráno to ještě fungovalo,normálně všechno naběhlo,a tedka najednou tohle.mezitím jsem ani nic nestahoval,an isi nehrál s jakýmkoli nastavením,pouze jsem hrál hry a byl chvilku na internetu....

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 05 úno 2008 19:20

To dotyčné video vnoř do dvou složek pod sebou a napiš si tam o tom info do názvu složky, soubor otevírej rovnou z přehrávače.

HommeR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod HommeR » 05 úno 2008 19:39

jo,otevřít v přehrávači (Win. media player) se mi podažilo,ale hlásí to podobnou chybu,akorát ne explorer.exe,ale audioplayer.exe(nebo tak nějak) a opět že instrukce na adrse xxx odkazovala na adresu yyy.
Taky se mi stalo to,že jsem měl jiný soubor ve formátu .VOB na přepisovatelném DVD,a chtěl jsem ho smazat přes nero.dal jsem vymazat dvd,příšerně dlouho to načítalo,a když to začalo vymazávat data,tak mi to opět začalo hlásit chybu
nero.exe
instrukce na adrese xxx odkazovala na adresu yyy atd....
Tak jsem to chtěl smazat tak,že to otevřu v tento počítač a dám vymazat dvd.ale když kliknu pravým myšítkem na ikonu toho dvd,a dám prozkoumat,tak mi to napíše hlášku,že dvd nelze otevřít,protože je pravděpodobně poškozeno nebo používá jiný formát který není kompatibilní se systémem windows.

Je možné,že tohle může být způsobené tím,že mám přes program windowsblinds nahraný na počítači jiný skin na windows xp?někde jsem (asi před 3 měsíci)četl,že nějaký skin na xp,který vypadá jak vista,může počkodit počítač,a že se to pak chová podobně(ještě o něco hůř) jako mám já problémy.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”