Problém s operou
Problém s operou
Zkoušel sem si nainslalovat Operu 9.50 ale nelíbilo se mi to a tak sem znovu nainstaloval verzi 9.27,ale tedkom se mě to vůbec nechce spustit.Když to zapnu,tak se mi tam objeví jen ty přesýpací hodiny že to najíždí ale pak se nic neděje.Zkoušel sem to i znovu nainstalovat ale nejde to.Nevíte co s tím? Díky za odpověd'.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s operou
Máš tam asi obě, koukni do přidat/odebrat programy, jednu odinstaluj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Pohlaví:
Obě by snad nevadily mně to funkovalo, ale nějak se mi to kousalo při odinstalování. Když se koukne do ovl. panelů tak jedna má výrazně mnoho asi 30MB, tak se to nějak překrylo. Odinstaloval jsem je obě a odstranil složku v Program Files. CHCTE TO ALE NĚKAM ULOŽIT ZÁLOŽKY!!!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jo to jo, ale já nainstaloval ( aktualizoval) na 9.50, pak jsem nainastaloval 9.27 a měl jsem obě..nerozjela se ani jedna.
To Blue Spirit :Po odinstalování ( a záloze) jsi nainstaloval 9.27 a je to v pohodě? Mazal jsi registry i zbývající složky v Program Files i documents &setting?
To Blue Spirit :Po odinstalování ( a záloze) jsi nainstaloval 9.27 a je to v pohodě? Mazal jsi registry i zbývající složky v Program Files i documents &setting?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Pohlaví:
Obě jsem pracně odinstaloval, odstranil v Program Files, projel CCleanerem, restartoval a nainstaloval 9.27. Vše OK.
Obě sem tam nainstalovené neměl.Když sem to smazal a znova nainstaloval verzi 9.27 tak mi to nešlo,ale když sem nainstaloval verzi 9.26 tak už to jede takže už je to vyřešené.Jen mě štve že jsem ztratil záložky.
Mohli byste testovat dále, když už máte zkušenosti zkuste Opera 9.51 RC 2
Downgrade není možné ,nepodaří se.

Downgrade není možné ,nepodaří se.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4350
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06