Dobrý večer,
poprosím o radu.Od včerejšího večera a dneska vlastně celý den se nemůžu přihlásit na Rapidshare.com /free/.
Zadám link, kliknu na Download a objeví se hláška, že IP adresa /moje/ právě něco stahuje a mám počkat na konec stahování
a můj download bude připraven.Jenomže nic nestahuju.. Dneska jsem si s tím hrál celý den, projel jsem komp vším možným /antivir, Spybot
Superantispyware/, poslal jsem log. na kontrolu a nikde nic.Dříve se mi to taky občas stalo, ale trvalo to max. hodinku, dvě a zase to jelo.
Nemáte někdo prosím nějakou radu.. zkušenost co s tím? Ještě dodám, že na serveru "rapidzasms" můžu stahovat bez problémů.
Ještě jednou dík a hezkej večer. L.P.
problém s "Rapidem"
Re: problém s "Rapidem"
Na rapidu se teď lze přihlásit i na placený acc jen z jedné IP adresy, nedávno to zmněnily. To samé platí u freečka, pokud máš Wi-Fi a 50 lidí má stejnou IP adresu jako ty, moc si toho nestáhneš
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

.. jj WiFi mám.. ta změna proběhla včera?
.. dneska jsem zkoušel z Rapidu stahovat nejméně 50 krát a nic.. hláška pořád stejná.Znamená to, že když jsem k netu připojený přes WiFi
tak mám fakt smůlu a nestáhnu nic? Jestli je to opravdu tak, tak stejný problém musí mít tisíce lidí.Nemůže být nějaká chyba u mě? Nemáte někdo prosím nějakou zkušenost? Poraďte.. díky a hezkej večer L.P.
tak mám fakt smůlu a nestáhnu nic? Jestli je to opravdu tak, tak stejný problém musí mít tisíce lidí.Nemůže být nějaká chyba u mě? Nemáte někdo prosím nějakou zkušenost? Poraďte.. díky a hezkej večer L.P.
Bojim se že máš smůlu...
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
lipes11 píše:Jestli je to opravdu tak, tak stejný problém musí mít tisíce lidí.
Taky že tisíce lidí takový problém mají, ale vědí to a buď se s tím smířili nebo si koupili PA..

Věř, že u Tebe chyba není. Můžeš strávit několik nocí nad hledáním toho, jak rapidshare obejít (např. anonymizery), ale pak stejně přijdeš na to, že je to neefektivní, zdlouhavé a navíc ne vždy(spíše nikdy) funkční.
Též se svou IPinou nemám šanci něco stáhnout přes free. A to byl taky jeden z důvodů, proč jsem si před několika měsíci zaplatil(na zkoušku) Premium účet. Od té doby platím pravidelně, účet využívám denně a považuji se za spokojeného uživatele. Přeci jen to není taková palba, když vezmeš v úvahu všechny plusy..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl sem stejný problém, koupil sem si premium... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zdar!
jo jo.. už jsem to taky udělal
Díky za všechny názory a všem hezkej zbytek večera L.P.
jo jo.. už jsem to taky udělal

Díky za všechny názory a všem hezkej zbytek večera L.P.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3637
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36