Chyba - explorer.exe
Chyba - explorer.exe
Ahoj, mám docela velký problém. Když chci otevřít jakoukoliv složku objeví se mi chyba "V aplikaci explorer.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže." s možnostmi "Odeslat zprávu o chybách" a "neodesílat". Kliknu na neodesílat, potom mi zmizí všechny ikonky na ploše, vzápětí se zase objeví a ta složka kterou jsem chtel otevřít se mi neotevře. Stejné je to, když chci třeba spustit nějaký film. Zkoušel jsem všechny možné přehrávače,ale vždy mi to hodí zase tu samou chybu: "V aplikaci -název přehrávače- došlo k problému...atd. Taky jsem dělal hromadu antivirových testů,spyware atd. ale problém to nevyřešilo. Poradíte co s tím?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chyba - explorer.exe
Zkoušel jsi obnovu systému? Jinak bych jsem hodil aspoň log Z HJT.Antiviráci Ti poradí.Jaký máš OS? Kdy to začalo dělat? Po nějakém stahování a instalování?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7667
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 3267
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
- 6
- 10181
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
- 4
- 1143
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3946
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-