. Ukazuje mi to při každém zpuštění písničky. Včera to udělalo jen sem tam (to mi nevadilo) ale ted si poslechnu jen asi 5s z písničky winamp Vyřešeno
- Fox8
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
winamp Vyřešeno
Servus lidi proč mi winamp dělá pořád tohle? (viz. Obrázek). Než jsem reinstaloval Windows, tak to nedělalo
. Ukazuje mi to při každém zpuštění písničky. Včera to udělalo jen sem tam (to mi nevadilo) ale ted si poslechnu jen asi 5s z písničky
zatím jedu ve WMP. Dík
. Ukazuje mi to při každém zpuštění písničky. Včera to udělalo jen sem tam (to mi nevadilo) ale ted si poslechnu jen asi 5s z písničky Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Re: winamp
Po reinstalu Win to není žádný div, že to zlobí. Dej novou čistou instalaci Win.
- Fox8
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
? zas? ja zformatoval disk a pak nainstaloval win to byla čistá instalace :-)
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
podívej se co se skrývá pod odkazem klepněte sem
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Kam?zao píše:podívej se co se skrývá pod odkazem klepněte sem
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao:
Aha; a tam se člověk dozví, že v modulu 12345 došlo na adrese 6789a k výjimce číslo bcdef0.
Tyto informace jsou dobré pro programátora, ale běžný i značně informovaný uživatel z toho nemají žádný užitek.
Aha; a tam se člověk dozví, že v modulu 12345 došlo na adrese 6789a k výjimce číslo bcdef0.
Tyto informace jsou dobré pro programátora, ale běžný i značně informovaný uživatel z toho nemají žádný užitek.
třeba to google přelouská
zao: pochybuju
Fox8: Pro zaoův klid – můžeš „klepnout tam“ a sem vložit screenshot?
Fox8: Pro zaoův klid – můžeš „klepnout tam“ a sem vložit screenshot?
hmm sou tam kraviny co sem si myslel a aji to říkal Myloš no každopádně skus stáhnout jinou verzi winampu nebo ho přeinstalovat