Zdravím. Nevěděl by tady, prosím, někdo, jestli neexistuje nějaký program, který umí z digitálního foťáku udělat webkameru, pokud to ten foťák nepodporuje? Mám Kodak Z1275
// Četl jsi pravidla tohoto fóra?
// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
// Název „sowt“ nevystihuje vůbec nic, protože vůbec nic neznamená.
// Název jsem opravil; příště vol vhodný název sám.
// Taktéž jsem „poladil“ text příspěvku – neplýtvej chrchly otazníků a používej diakritiku.
// Myloš
Jak udělám z digitálního foťáku webkameru?* Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak udělám z digitálního foťáku webkameru?*
Digitální kamerou jdou snímat fotky, ale digitální fotoaparáty buď umožňují sejmout omezenou řadu snímků jako kamera, ale pokud tu funkci nemají, těžko ji půjde nějakým způsobem přidat. I kvalita je proti kameře rozdílná. Jinak uvedený fotoaparát videosekvence umožňuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Jak udělám z digitálního foťáku webkameru?*
ano umoznuje ale jde mi oto pripojit ho na pc a mit ho jako webcam
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak udělám z digitálního foťáku webkameru?* Vyřešeno
Tak to jsem úplný skeptik. Nevím, kde vzít vůbec ovladač, který ba fotoaparát na webkameru změnil, čili aby si fotoaparát a PC vzájemně rozuměly. Podle mne to je nereálné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!