Je nějaký takový univerzální prográmek kde bych si mohl nastavit hlastitosti jednotlivých reroduktorů? Přímo v ovladačích mi to nejde a v ovládacích panelech mám pořáde jen 2 reproduktory. Logitech X-540.
Díky předem
Utilitka na správu reproduktorů Vyřešeno
Utilitka na správu reproduktorů Vyřešeno
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Re: Utilitka na správu reproduktorů
Nikdo nic? tak se aspon hodím do TOPu. Chtěl jsem takhle řešit různou vzdálenost mei předními a zadními reproduktory
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Lukas-Peca
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na nastavení hlasitosti ve Woknech dvakrát poklepej, ukáže se ti okno. Dej Možnosti-Vlastnosti a tam si zatrhni, co potřebuješ.
Firefox rulezzz!
Jo díky, ja to takhle zkoušel ale neuvědomil jsem si že musim tam dat větší rozdíl mezi hlaasitostmi.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš v Ovládacích panelech - Zvuky a zvuková zařízení - v nastavení reproduktorů nastaveno jen stereo, tak se nediv, že máš problémy. Nastav si to podle skutečné sestavy, kterou používáš. Jinak program na individuální nastavení hlasitosti jednotlivých reproduktorů neznám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1622
-
od HappyMental