zmenseni mp3 Vyřešeno
zmenseni mp3
prosim moc o radu ? vim ze na zmensovani mp3 atd je hafo programu ale nikde jsem nenalezl nejaky program ktery umi hromadne zmensit Mp3 ? na mensi velikost mam docela dost MP3 ktere mam ve slozkach a potreboval bych je nejak hromadne zmensit
predem moc diky za rady.

Re: zmenseni mp3
Každá další rekomprese znamená značné znehodnocení audia! Jsi si toho vědom?
vedom si toho sem nechco zadny extrem chci jen trochu smensit velikosti protoze mam v pc celkem 60GB MP3 a mazat se mi nechcou jestli chapes tak bych je o trochu jen zmensil jestli by to slo.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Na tvém místě bych věc neřešil softwarově, ale harwarově. Koupí dalšího disku, který by sloužil pouze pro ukládání MP3. 160GB by ti patrně královsky stačilo a cena již není nikterak závratná, obecně se dá říci, že je pod litr, ale radši bych kilo přidal a koupil 250GB.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zkus program Lamer. Ten pouziva brachanec.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud by jsi to chtěl řešit softwarově, tak taky záleží na tom, jestli na to máš stroj... 60GB by mohlo na nějakym slabym stroji trvat opravdu docela dlouho..
jinak pokud chceš hudbu přehrávat na PC, tak doporučení od kamaráda DJe bylo mít přenosovou rychlost MP3 alespoň 296kb/s, nižší rychlost je v PC už slišet... ja mám například v mobilu 64 a podle mě to do mobilu úplně stačí, ale v PC to poslouchat nejde..

jinak pokud chceš hudbu přehrávat na PC, tak doporučení od kamaráda DJe bylo mít přenosovou rychlost MP3 alespoň 296kb/s, nižší rychlost je v PC už slišet... ja mám například v mobilu 64 a podle mě to do mobilu úplně stačí, ale v PC to poslouchat nejde..
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
Re: zmenseni mp3 Vyřešeno
i když ...
... tak dojde k ...
Ale dělej jak chceš, pak to stejně smažeš.
mp3PRO Player-Encoder 1.0.4 Build 87 1,15MB dokáže zmenšit MP3 soubor až o polovinu.exe
swot20 píše:nechco zadny extrem chci jen trochu smensit velikosti
... tak dojde k ...
X píše:značné znehodnocení
Ale dělej jak chceš, pak to stejně smažeš.
mp3PRO Player-Encoder 1.0.4 Build 87 1,15MB dokáže zmenšit MP3 soubor až o polovinu.exe