přehrávání hudby
přehrávání hudby
Zdravím. Mám problém s přehráváním hudby. Když zapnu nějakou hudbu (v BS playeru) a přepnu se do hry písnička se automaticky pustí od znova. Stejně tak, když jdu ze hry do win. Dělá to jen BS player, ale jiným přehrávačem to řešit nechci. Vyhovoval mi akorát WMP, který mi už ale nešlape, protože nemám orig. verzi oken. Kdyby někdo věděl jak rozchodit WMP tak dík za radu 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: přehrávání hudby
Vítám Tě na PC-help! Lituji, ale musím Tě zklamat, protože problémy s nelegálními programy zde neřešíme. Přečti si laskavě pravidla fóra.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
bandita: To je skoro jako kdybys to vyzvonil na 158. Existuje tam pár zaměstnanců, co prohlížejí WWW a jdou po problémech. Samozřejmě že nejsi anonymní, ale lehce dohledatelný dle IP.
BS Player není primárně určený na přehrávání hudby, ne že by to neuměl, ale viz tvé problémy. WMP by ti moc situaci neusnadnil. Slyšel jsi někdy o WinAmpu?
BS Player není primárně určený na přehrávání hudby, ne že by to neuměl, ale viz tvé problémy. WMP by ti moc situaci neusnadnil. Slyšel jsi někdy o WinAmpu?
Naposledy upravil(a) X dne 07 úno 2009 21:41, celkem upraveno 1 x.
- onewinger
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Wau jen tak říct že nemám original windows
A jinak Winamp taky používám při hraní - vyhovuje 

Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
-