Logitech Set Point
Logitech Set Point
Ahoj, mám problém s výše uvednemý prográmkem, nainstaluju ho, ale moji klávesnici (Logitech Wave) nevidí a nevím kde bych ji mohl nastavit. Reinstalace nepomohla.
Re: Logitech Set Point
Verze Set Pointu je 4.72.40 je to nově stažený z logitech.com, je to pro Visty 32-bit já mám teď na zkoušku Windows 7 a na notebooku kde sem instaloval myš od logitechu problém nebyl, i když sou tam také 7. Problém by v tom být mohl, ale když sem instaloval Set Point poprvé také sem s tímto měl stejný problém (XP + Set Point 4.0w) a bohužel již nevím jak sem to vyřešil. V programu nemám nahoře záložku My Keyboard, bohužel v Logitech Help Centru o tom aspoň myslím nic nepíšou.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ono možná bude chtít vyzkoušet víc druhů ovladačů.U mě dělají dobrotu+všechno nastavení ovladače verze 2.70.213 Vista 32bit.Starší druhy ovladačů na mém pc dělaly neplechu a nejnovější jsem nezkoušel.
Můžu tě poprosit o nějakej zdroj odkud to mám stáhnout?........nějak se mi to nedaří najít
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Verzi 4.70 ti mohu někam upnout a zbytek pomocí google.Do vyhledávání napiš číslo verze která je na češtinách a snad to něco najde.
Tak jestli tě můžu poprosit abys to někam uploadoval, protože google najde jen jednu takovou naději dávající stránku kde je bohužel jen link na logitech.com kde už nejnovější verze + x dalších o češtinách a různá help fóra kde link neni. Na oldversion.com se to taky nevyskytuje a slozite se mi to moc vyhledavat nechce. Díky.
Díky moc už to sosám pak se ještě ozvu jestli to funguje :)
Supr nainstalil sem a běhá takže díky moc už se jen vypořádat s Logitech Update a je to v cajku
Díky.

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zamálo.Update zakázat ve firewallu.
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen pro upřesnění například u mě vůbec nebylo nutné tento soft instalovat. Klávesnici rozpoznali windows (xp) sami. Ale je pravda, že např tlačítko zoom atd nepoužívám.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1954
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 01:11