Odinstalace programu

...

Moderátor: Mods_senior

lep.cz
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Odinstalace programu

Příspěvekod lep.cz » 17 bře 2009 21:54

Ahoj, potřebovala bych poradit s odinstalací jednoho programu, dělal potíže, chci ho nainstalovat znovu, ale když chci program odinstalovat jako normálně, mezi ovládacími panely, programy a funkce, odinstalovat nebo změnit program a označím daný program k odinstalaci, píše mi to "Počkejte, až bude dokončena odinstalace aktuálního programu nebo než v něm budou dokončeny změny." Žádný jiný program neodinstalovávám, změny neprovádím, v čem je problém, jak program odstranit, abych mohla provést reinstalaci?

Reklama
Stene
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Odinstalace programu

Příspěvekod Stene » 17 bře 2009 21:55

Zkus program unlocker..

PinkGirl
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod PinkGirl » 17 bře 2009 22:08

Ahojda,
kdyz neco nejde, ..tak to prece jen jde ;) ...dej kompl do nouzoveho rezimu a mohlo by se zadarit,...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 17 bře 2009 23:35

Z programu, který chceš odinstalovat, pravděpodobně nějaká jeho část stále běží. Buď ukončit, nebo zkusit, jak již je výše uvedeno nouzový režim, kde nemusí uvedený program běžet. Některé programy potřebují pro odinstalování CD z kterého byly instalovány, nebo od instalační utilitu, která bývá na stránkách výrobce. Pokud to není tajemství uveď konkrétní program, lepe se hledá dobrá rada.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

lep.cz
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod lep.cz » 18 bře 2009 15:34

Děkuji za rady, ale odinstalovat mi to nejde ani v nouzovém režimu, jedná se o měnič hlasu do videí. Nefungoval, chtěla jsem jej nainstalovat znovu, ale odinstalovat mi nejde.

PinkGirl
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod PinkGirl » 18 bře 2009 15:36

jak jsi cetla ...budto ..vlozit insalcni cd a snim v mechani odinstalovavat, a nebo insalovat znova. Pri chybne odinstalaci (tebo nezavinenne) si nektere casti poskodi, zmizi a potom nejde odintalace provest. Instaluj znova, klidne i restartuj a teprve potom odinstaluj (znova).

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
    od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8...
    28
    8041
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    02 lis 2024 13:41

Zpět na “Vše ostatní (sw)”