Zdravím,
zítra mám jet ke kamarádovi mu přeinstalovat okna =)
je trošku počítačově zaostalí a tak to za něj musím udělat já =D ale to není oč tu kráčí....
takže...nemá žádné CD s ovladači k počítači, a proto sháním nějakej prográmek který by je zálohoval, dal na flashku, přeinstaloval a nahrál ovladače =) šlo by to tak nějak?
Moc dík za odpovědi...
Soft na zálohu ovladačů Vyřešeno
Soft na zálohu ovladačů
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
Re: Soft na zálohu ovladačů
zjisti si výrobce komponent a najdi si je na stránkách výrobců ty ovladače a nebo pokud je to hodně starý tak si zjisti např everestem celý názvy a vyhledej pomocí googlu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Re: Soft na zálohu ovladačů
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Soft na zálohu ovladačů Vyřešeno
jojo tím everestem už jsem to dělal =)
ale je to nadlouho celkem...pohodlnější by byl způsob kterej sem napsal =)
//Myloš: Díky moc =) todle sem hledal =)
ale je to nadlouho celkem...pohodlnější by byl způsob kterej sem napsal =)
//Myloš: Díky moc =) todle sem hledal =)
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak použít zálohu z CodePen na ChatGPT?
od Minapark » 01 led 2025 18:48 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1915
-
od Minapark