Rotácia videí Vyřešeno
Rotácia videí
ahojte poznáte nejaký freeware program kde by som mohol otočiť video o 90°? ďakujem
Re: Rotácia videí
nVidia ovladač.
Nebo Ati CCC.
hmmm...a niesu to drivery pre graficke karty ? lebo som pozeral to ATI CCC a keď som dal download tak mi to dalo vybrať typ windowsu a a keď som vybral tak mi to dalo druh grafickej karty alebo nejakých TV tunery a tak..nemôžete mi k tomu dať nejaký konkrétny link ? ďakujem :)
Jistě že jsou. Neumíš číst?
hej lenže bude mi to k niečomu keď nemám GK ale len integrovanú grafiku ? prepáč ale nemám ani potuchy čo s tým mám robiť keď v tom chcem len rotovať video..ale skúsim si to stiahnuť a vyskúšať ako sa to robí...
no stiahol som si ten nVidia ovládač (nVidia ForceWare 181.22 XP) a pri inštalácii mi tam nabehlo že nieje kompatibilné so žiadnym hardvérom v PC alebo také niečo. Takže nejaké nápady ? 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Rotácia videí Vyřešeno
njn ja som pako..ja som si stiahol ten VirtualDubMod a nechcelo mi to tam brať MPEG4, tak že to idem skonvertovať na AVI cez FreeStudioManager, a tam zisťujem že sa dajú tiež rotovať videá. Ja ani sám neviem čo všetko vedia robiť programy čo mám v PC
Tak ďakujem 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3886
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4697
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-