Cau,
zararoval jsem si slozku a tu puvodni vymazal ale ted uz nevim jaky jsem tam dal heslo takze by me zajimalo jestli to jde nejak obejit? dekuji
Heslo ve WinRaru Vyřešeno
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Heslo ve WinRaru
Zkus tu smazanou obnovit ... http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... lete-plus/ nebo jiný nástroj...
jo to uz me taky napadlo jenze ono je to uz tak dva mesice zpatky proto uz nevim ani to heslo takze uz mi to neslo najit abych to mohl obnovit
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
To heslo bys nějakým programem zjišťoval několik let...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Kdo ví...mně se třeba pokusně osvědčil Advanced Archive Password Recovery ... /hesla byla jednoduchá/ ... /Slouží pro rekonstrukci hesel komprimovaných archívů, dokáže si poradit s ZIP, ARJ, RAR a ACE. Především u ZIP archívů se díky vysoké rychlosti jedná o dobrou volbu (zhruba 10 milionů hesel za vteřinu na procesoru Athlon XP 2600+).
zkusil jsem ten program co jsi mi doporucil ale nejde to protoze nedokaze zjistit heslo u vice partovych raru :( o necem co by to zvladlo nevis? klidne to muze chvilku trvat (par hodin) ty data sou pro mne dost dulezity
Re: Heslo ve WinRaru Vyřešeno
Zkus se do toho dostat pomocí Parted Magic.
viewtopic.php?f=58&t=41671
viewtopic.php?f=58&t=41671
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7934