Prohlížeče

...

Moderátor: Mods_senior

*Mr.Black*
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Prohlížeče

Příspěvekod *Mr.Black* » 16 říj 2009 19:04

Zdarec chci se zeptat který prohlížeč je nejlepší a nejrychlejší díval jsem se na testy a každý říká něco jiného tak nevím .

Reklama
Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Prohlížeče

Příspěvekod Spyke » 16 říj 2009 19:13

Asi tak, každý opravdu tvrdí něco jiného. Jednou se chvástá IE, že je nejrychlejší, pak zase Chrome, a ani FF či Opera nejsou vyjímkou. Jak se ale říká: "Nejhorší vlastnost IE je, že jde vůbec zapnout." U Opery jsem měl vždy problémy se stahováním více souborů naráz. Chrome jsem po té aféře s osobními daty radši ani nezkoušel. Safari mě zase nezaujmul. Zůstávám věrný FF, ne ani tak kvůli rychlosti, nýbrž kvůli doplňkům, kterých využívám celkem dost a nerad bych se jich vzdával při přechodu na jiný prohlížeč. Čili pro mě je nej liška.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

brano
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod brano » 16 říj 2009 19:34

Využívam Chrome plus:
http://www.chromeplus.org/default.html
http://www.zive.sk/spravy/chromeplus-zd ... fault.aspx

Na zamedzenie posielania osobných dát GoogleClean + PeerGuardian
http://www.abelssoft.net/gc.php

Mám Operu 10.10.1 Beta,Firefox posledný aj IE 8, ale už som si zvykol na Chrome, jednoduchý, rýchly, sťahovanie súborov bez problémov, IE používam iba na aktualizácie, Firefox mám s Tor a Operu vlastne ani neviem načo. :smile:

Jerry86
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Jerry86 » 16 říj 2009 19:50

Safari a Google Chrome jsou podle mého názoru nejrychlejší. Ale pokud chceš kvalitu, tak sáhni po MF
Já používám Safari a už měnit nebudu :smile: Má nějaké mouchy, ale co byste chtěli - je to stále beta. Líbí se mi pro svoji rychlost, vzhled, záložky, Cover Flow - něco jako náhledy v Opeře, ale lepší a další blbůstky :)
žádný prohlížeč mě nepřesvědčil na 100% :smile:
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge

alonzo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod alonzo » 16 říj 2009 20:21

Po problémech s pomalým náběhem Firefoxu jsem přešel na Operu 10.00 a nemůžu si stěžovat, doporučuju.

guest

Příspěvekod guest » 16 říj 2009 20:34

100 lidí sto názorů. Mne často udivuje co lidé od těch prohlížečů chtějí ale nekomentuji to. Opera 10

brano
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod brano » 16 říj 2009 20:45

Presne tak, jeden čas som si inštaloval všetky možné aj nemožné doplnky do Firefoxu, polovica nefungovala a druhá mi bola nanič, odkedy som prešiel na chrome, tak sa snažím o prehľadnosť, jednoduchosť a rýchlosť a zatiaľ sa darí.

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 16 říj 2009 20:46

Používám Operu 10.0 a jsem maximálně spokojen.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 16 říj 2009 21:34

Pokud chceš hodně variabilní prohlížeč který si můžeš dle své libosti vybavit různými pluginy tak Firefox nemá konkurenci. Osobně používám FF jak hlavní prohlížeč ale když potřebuji jen někam mrknout a nechci otvírat 15(a víc) oken která mám trvale otevřená, tak spustím Operu. Když chci ověřit funkčnost webu spustím kromě těchle i Safari... Zkoušel sem i Chrome ale jeho updatovací program jel i když nebyl prohlížeč spuštěný a to mě znervózňovalo, zvlášť když nešel vypnout!...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 16 říj 2009 23:01

Já mám Operu, bohužel u mě vždycky chybu, ale já ji stejně mám rád, protože ostatní prohlížeče jsou prostě jen ostatní :)
FireFox používám tak na kontrolu. Opera prostě nežere moc systémových nároků, nastavitelný rychlý přístup, pošta, vytvoření vyhledávačů, Turbo, atd :)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

newwes
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod newwes » 16 říj 2009 23:16

*Mr.Black* píše:Zdarec chci se zeptat který prohlížeč je nejlepší a nejrychlejší díval jsem se na testy a každý říká něco jiného tak nevím .

Tak jsi chytřejší? :lol:

U mě Opera.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 17 říj 2009 00:09

Snad jsi z té více méně ankety pochopil, že každý preferuje něco jiného, podle toho co mu nejvíce vyhovuje. Takže odzkoušej si sám, co Ti sedne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”