Problem se zvukem při hovoru po skype
Problem se zvukem při hovoru po skype
Když volám s kamarádme po skypu tak od něj slyším zvuky... cokoliv si na pc pouští za hudbu atd tak slyším ve sluchátkách... chyba bude u něj protože u ostatních to tak neslyším
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem se zvukem při hovoru po skype
Teď sem to řešil s polovičkou... ať přesune mikrofon jinam....
Asi je v nějaké zóně, kde proudí akustický /repráky/ vlnění a mikrofon je na to citlivej....
Asi je v nějaké zóně, kde proudí akustický /repráky/ vlnění a mikrofon je na to citlivej....
on ma ale vypnute repráky (bedničky) takže když jsou vyplé tak těžko přenáší vlny... a jestliže to přenáší sluchátka, tak pak nemá kam dát mikrofon protože ten je na sluchátkách...
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu sem netušil... že používá sluchátka s mikrofonem....
Takže problém bude asi softwarového charakteru /pokuď né ve sluchátkách/.
Tak ať zkouší konfigurovat v PC zvuk... co to dá... Ať vyzkouší rúzné kombinace... směšovač hlasitosti atd....
I třeba zvukové nastavení skypu.... ať zkusí ztlumit mikrofon a dát jeho vlastnosti a pohrát si s položkou, co mu vyjede. Nelze přesně určit v čem je chyba... když neznáme parametry jeho přístroje a jeho nastavení....
Ber to jako přátelskou radu... nikoliv odbornou.
Takže problém bude asi softwarového charakteru /pokuď né ve sluchátkách/.
Tak ať zkouší konfigurovat v PC zvuk... co to dá... Ať vyzkouší rúzné kombinace... směšovač hlasitosti atd....
I třeba zvukové nastavení skypu.... ať zkusí ztlumit mikrofon a dát jeho vlastnosti a pohrát si s položkou, co mu vyjede. Nelze přesně určit v čem je chyba... když neznáme parametry jeho přístroje a jeho nastavení....
Ber to jako přátelskou radu... nikoliv odbornou.
ať sníží nastavení citlivosti mikrofonu v nastaveních Skype....nástroje...nastavení...zvuková zařízení...mikrofon
snížení citlivosti nepomohlo
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže si zároveň pouští hudbu, tak to není mikrofonem, ale v nastavení v PC. Nejednoduší ochrana je vypnout přehrávání hudby.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No tak to je logické, ale mě spíš zajímá jak to vyřešit. Ne jak se problému vyhnout. Jak a kde změnit nastavení, aby mohl pouštět hudbu a já to zároveň neslyšel...?
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mě zase připadá nezdvořilé, když s někým hořím, i když přes Skype, ještě u toho poslouchat hudbu a nevěnovat se hovoru. Stačilo by i tu hudbu ztlumit. Jinak jsem napsal, že to je v nastavení v PC, tak stačí pohledat. Já na jeho PC nevidím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
bohnice05 píše:on ma ale vypnute repráky (bedničky) takže když jsou vyplé tak těžko přenáší vlny... a jestliže to přenáší sluchátka, tak pak nemá kam dát mikrofon protože ten je na sluchátkách...
Jak nemá kam dát mikrofon?jestliže má sluchátka s mikrofonem tak každé z těchto zařízení má svůj jack.
to Pic: o víkendu takhle kecáme několik hodin, občas něco hrajem a nebo prostě jen tak kecáme... takže oba si pouštíme i hudbu normálně a neviděl byhc v tom problém... ale nevím co přesně v tom nastavení změnit?
to Cicero: má zapojené oboje, ale alenka_v_říši_divů říkal, že to řešil se svou přítelkyní a protože ta měla mikrofon zvlášť a ten byl v nějaké zóně kudy procházely akustické vlny z bedniček, tak jí poradil aby se s mikrofonem posunula trochu jinam... a já říkám že má sluchátka s mirkfoonem a proto si nemůže mikrofon jen tak urvat a jít si s ním o metr vedle nebo co... prostě že to je nesmysl... spíš bych řekl že to bdue v tom nastavení, jenomže vůbec netuším, jaké nastavení to může spravit... co a kde poštelovat
to Cicero: má zapojené oboje, ale alenka_v_říši_divů říkal, že to řešil se svou přítelkyní a protože ta měla mikrofon zvlášť a ten byl v nějaké zóně kudy procházely akustické vlny z bedniček, tak jí poradil aby se s mikrofonem posunula trochu jinam... a já říkám že má sluchátka s mirkfoonem a proto si nemůže mikrofon jen tak urvat a jít si s ním o metr vedle nebo co... prostě že to je nesmysl... spíš bych řekl že to bdue v tom nastavení, jenomže vůbec netuším, jaké nastavení to může spravit... co a kde poštelovat
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle jsem kdysi taky řešil. V relateku jsem musel zamutovat směšovač stereo, který propojoval mic a výstup
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2363
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9407
-
od petr22
25 úno 2025 08:05
-
-
-
Whatsapp - omezení příchozích hovorů
od teichmann.ondrej » 23 kvě 2025 13:29 » v Programy ke stažení - 0
- 4426
-
od teichmann.ondrej
23 kvě 2025 13:29
-
-
-
Použití mobilních dat při probíhajícím hovoru Příloha(y)
od MK_Vs » 01 říj 2024 10:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 12
- 5464
-
od šulda
03 říj 2024 11:20
-
-
- 3
- 4178
-
od petr22