WMP 10 nejede

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Aime
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: květen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

WMP 10 nejede

Příspěvekod Aime » 25 kvě 2006 21:24

Prosím...už jsem se ptala všude možně, ale nikdo mi nedokáže říci, proč při spuštění WMP mi cinkne hláška " vnitřní chyba aplikace" a tím skončím. Odinstalovala jsem 10 a stejná situace se opakuje i u 9. Raději jsem začala používat WinAmp, ale občas mi dojde nějaké video ve formátu, který přehraji jen...... :-(


Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu. ;-))

Reklama
Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 25 kvě 2006 21:35

Ten popis chyby je příliš všeobecný. Mohla bys jej trochu rozepsat. Prostuduj si tuhle stránku a jestli je tam něco, co by tvůj problém připomínalo, tak napiš.

Tady je stránka na stažení softu WMP.

Uživatelský avatar
Aime
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: květen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Aime » 25 kvě 2006 22:19

:? Tak jsem to celé stáhla a znovu nainstalovala.....po dokončení instalace mi naskočilo opět ono známé " vnitřní chyba aplikace". .Jinak na jejich stránce jsem nic podobného nenašla..... :cry:
Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu. ;-))

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 26 kvě 2006 06:22

Možná by více napovědělo Hlášení o chybách nebo nějaký záznam v systémových událostech - třeba nějaké číslo té chyby, popřípadě čím byla vyvolána. Koukni se do těch protokolů, co se o tom píše.

Uživatelský avatar
Aime
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: květen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Aime » 26 kvě 2006 08:47

Kde najdu hlášení o chybách? :oops: Mě při pokusu o spuštění prostě naskočí jenom klasická cedulka s textem co jsem uvedla....žádné číslo chyby apod....
Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu. ;-))

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 26 kvě 2006 09:02

Ovládací panely/Nástroje pro správu/Správa počítače/Prohlížeč událostí.
Najdeš tam 3 skupiny - Aplikace, Zabezpečení, Systém. Podívej se do všech, jestli některý údaj nesedí obsahově i časově s chybou ve WMP10, ale začni Aplikacema.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Uživatelský avatar
Aime
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: květen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Aime » 26 kvě 2006 09:39

Tak...prozkoumáno....tyto údaje jsou z rána, kdy jsem odinstalovala a opět nainstalovala WMP10.
Aplikace
Typ události: Informace
Zdroj události: Ci
Kategorie události: Služba CI Service
ID události: 4137
Datum: 26.5.2006
Čas: 5:51:54
Uživatel: Není k dispozici
Počítač: CRF
Popis:
Byla spuštěna služba CI pro katalog c:\system volume information\catalog.wci.

Další informace získáte v Centru pro nápovědu a pomoc na http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.


Systém
Typ události: Informace
Zdroj události: Windows Update Agent
Kategorie události: Instalace
ID události: 18
Datum: 26.5.2006
Čas: 5:49:17
Uživatel: Není k dispozici
Počítač: CRF
Popis:
Instalace je připravena: Byly staženy následující aktualizace a jsou nyní připraveny k instalaci. Je naplánována úloha pro instalaci následujících aktualizací do tohoto počítače (plán: 26. května 2006 v 20:00):
- Aktualizace zabezpečení programu Windows Media Player 10 pro systém Windows XP (KB911565)

Další informace získáte v Centru pro nápovědu a pomoc na http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 57 69 6e 33 32 48 52 65 Win32HRe
0008: 73 75 6c 74 3d 30 78 30 sult=0x0
0010: 30 30 30 30 30 30 30 20 0000000
0018: 55 70 64 61 74 65 49 44 UpdateID
0020: 3d 7b 30 30 30 30 30 30 ={000000
0028: 30 30 2d 30 30 30 30 2d 00-0000-
0030: 30 30 30 30 2d 30 30 30 0000-000
0038: 30 2d 30 30 30 30 30 30 0-000000
0040: 30 30 30 30 30 30 7d 20 000000}
0048: 52 65 76 69 73 69 6f 6e Revision
0050: 4e 75 6d 62 65 72 3d 30 Number=0
0058: 20 00 .
Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu. ;-))

Uživatelský avatar
Aime
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: květen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Aime » 26 kvě 2006 09:40

Jinak..než jsem to nyní šla prozkoumat, tak jsem se pokusila ( aby se neřeklo) to znovu spustit. Stejný výsledek, ale vůbec to tam není zaznamenáno....
Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu. ;-))

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 26 kvě 2006 10:52

Podle stránek mrkvosoftu je nejčastější příčinou této chyby problém s externím softwarem - ovladače nebo kodeky. Ovladače můžeme vyloučit, protože s jiný soft (WinAmp) ti funguje a kodeky mě taky moc nepřesvědčují. Ale píšou, jak zjistit číslo a popis chyby.
V chybové zprávě proveďte jeden z následujících kroků:
Klepněte na tlačítko Nápověda na webu. Zobrazí se webová stránka. Specifický identifikační kód chybové zprávy je uveden v první větě (například C00D1197).
Klepněte na tlačítko Další informace. Zobrazí se téma nápovědy. Specifický identifikační kód chybové zprávy je uveden v nadpisu nebo v horní části tématu (například C00D1197).

Tak to zkus a třeba se povede zjisti číslo chyby, podle kterého můžeme najít, co přesně se děje.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Uživatelský avatar
Aime
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: květen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Aime » 26 kvě 2006 11:32

Tak a mám dojem, že chyba bude někde v celém systému....dívala jsem se na stránky M. a nereagovalo nic. Pak jsem se tedy podívala na chybová hlášení a měla jsem naskočeno toto.
Typ události: Chyba
Zdroj události: DCOM
Kategorie události: Není k dispozici
ID události: 10000
Datum: 26.5.2006
Čas: 11:27:15
Uživatel: CRF\Carrefour
Počítač: CRF
Popis:
Nelze spustit server DCOM: {0002DF01-0000-0000-C000-000000000046}. Došlo k chybě:
Přístup byl odepřen.
při provádění příkazu:
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -Embedding

Další informace získáte v Centru pro nápovědu a pomoc na http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu. ;-))

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 26 kvě 2006 11:51

Může být příčina i v nějakém šmejdu uvnitř kompu. Dej sem log z HijackThisu, tak jak to mám v podpisu.

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 26 kvě 2006 12:04

Určitě sem hoď log z Hijacku, ale podívej se taky do registrů na:

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0002DF01-0000-0000-C000-000000000046}\LocalServer32

jestli máš u Výchozí hodnoty správně nastavenou cestu C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • nové pc . nejede obraz
    od casperdeluxe » 15 bře 2019 21:16 » v Problémy s hardwarem
    6
    423
    od casperdeluxe
    15 bře 2019 21:51
  • Grafika řve, obraz nejede
    od KuroSora » 11 čer 2019 23:58 » v Problémy s hardwarem
    4
    383
    od KuroSora
    17 čer 2019 20:24
  • Nový PC. Nejede monitor
    od RuuRyy » 22 lis 2018 16:05 » v Problémy s hardwarem
    17
    867
    od Petrfoo
    23 lis 2018 06:34
  • Nový Pc - nejede větráky
    od b4db0y160 » 22 lis 2018 19:07 » v Problémy s hardwarem
    27
    797
    od b4db0y160
    22 lis 2018 20:39
  • Na novém počítači nejede starý disk
    od pepezdepa » 01 lis 2019 16:06 » v Problémy s hardwarem
    9
    284
    od SequelPepe
    01 lis 2019 16:58

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti