Po vypnutí stále běží větráky
Po vypnutí stále běží větráky
Dobrý den po vypnutí PC stále běží větráky(všechny na grafice, CPU, zdroj i přídavné) a svítí ta červená ledka. Zkusil jsem načíst bod obnovy, kdy vše fungovalo jak má a problém se nevyřešil, antivir také nic nenašel, PC není přehřátý a zkusil jsem i restart biosu. Předem dík za rady.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po vypnutí stále běží větráky
Vítej na PC-Help
Nejspíš to bude tím že se pc nevypne, ale pouze uspí...Jaký používáš operační systém?
Nejspíš to bude tím že se pc nevypne, ale pouze uspí...Jaký používáš operační systém?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Win XP service pack 3 a problem nastal z niceho nic drive se vypnul uplne. Svítí jen ta cervena ledka(tusim ze by mela byt od HDD) ale zelena(snad od napajeni zhasne).
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jdi do ovládacích panelů, vyber možnosti napájení, a v záložce upřesnit se podívej co máš nastaveno u "při stisknutí tlačítka napájení" musí tam být nastaveno vypnout.Pokud je tam něco jiného nastav vypnout.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Bylo tam nastaveno vypnout.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zajímavé... A když běží ty větráčky tak jak pc znovu zapneš? Zmáčkneš tlačítko na bedně nebo pohneš myší?
Zapnu ho normalne tlacitkem na bedne. Kdyz PC vypnu bezi vetracky a sviti ta cervena kontrolka tak pak PC odpojim ze site vse se vypne a kdyz zas zapojim do site hned nabehnou vetracky a sviti ta cervena kontrolka ale PC je vyple a musim ho zapnout tlacitkem na bedne pak zacne klasicky nabihat win XP.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je teda kuriozitka. Na to jsem bohužel krátký zkus počkat třeba poradí ještě někdo jiný, ale mě už došly nápady 

Ale i tak diky za snahu
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podržíš-li na 10s tlačítko vypnout na bedně tak taky svítí větráky?
Dočasně to vyřeš tak, že po vypnutí PC vypni vzadu zdroj. clearcmos si udělal?
Dočasně to vyřeš tak, že po vypnutí PC vypni vzadu zdroj. clearcmos si udělal?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nedělal jsi v poslední době údržbu počítače? Nepřipojoval jsi nějaké nové periferie? Jaký máš zdroj (značka/model/výkon) ?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Mám zdroj eurocase 350W ATX super Silent s PFC. Žádnou údržbu ani nové periférie jsem nepřipojoval. Clearcmos jsem neprovedl a nevím jak se dělá. Po přidržení tlačítka vypnout na bedně na 10s se vypne win XP ale ostatní stále pracuje a na předním panelu svítí obě diody (zelená a červená).
Naposledy upravil(a) Kaiser dne 28 srp 2010 09:41, celkem upraveno 2 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2529
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 14:24