Zdravím
Mám závažný problém s procesem explorer.exe kvůly němu mi se mi vypíná jedna složka kde je hodně souborů... při tom se objeví tabulka problémy s explorer.exe a je třeba ho zavřít a složka se sekne a vypne se... takže bych potřeboval pomoct jak opravit tento pravděpodobně poškozený proces.
//pokud se domníváš, že založením jednoho tématu ve dvou různých sekcích urychlí vyřešení tvého problému, je tvoje domněnka mylná. Navíc tím porušuješ Pravidla fóra
//duplicitní téma odstraněno
//mmm
Složka s větším počtem souborů shazuje explorer.exe.*
Složka s větším počtem souborů shazuje explorer.exe.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 lis 2010 20:51, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nicneříkajícího nadpisu „problémy s procesem explorer.exe“.
Důvod: Oprava nicneříkajícího nadpisu „problémy s procesem explorer.exe“.
Re: problémy s procesem explorer.exe
To je, prosím, česky?
- Složka se nemůže vypnout, protože ji nelze ani zapnout. Složky se ani nezapínají, ani nevypínají. Vypnout můžeš počítač, mikrovlnku nebo telefon, ale ne složku. Složka se může leda tak smazat; respektive – něco ji může smazat, protože sama se nesmaže ani omylem. Co myslíš tím, že se ti složka „vypíná“?
- „při tom se objeví tabulka problémy s explorer.exe“ – při čem se objeví co? Jaká tabulka? Tabulka z Excelu? Tabulka čokolády? Nebo máš na mysli nějakou výstražnou hlášku?
- Až si ujasníš, na co se vlastně ptáš, oprav si laskavě nadpis, protože nadpis má být podle pravidel fóra stručným shrnutím dotazu, podstaty toho, na co se ptáš. Nadpis „problémy s procesem explorer.exe“ má nulovou vypovídací hodnotu. Byl bych ho opravil jako obvykle sám, ale nevím, na co se ptáš. Je tak těžké namísto pitomého slova „Problémy s…“ ty problémy nějak popsat?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: problémy s procesem explorer.exe
no dobře takhle já mám na ploše složku kde je hodně souborů a když ji otevřu a chvíli tam sem a pak se objeví klasická windousácká tabulka od microsoftu a hlásí mi: v programu explorer.exe došlo k chybě a je třeba jej zavřít tam máš možnost odeslat zprávu o chybách nebo neodesílat... no a když tu tabulku pak vipnu tak se ta složka zavře, což znamená že je tenhle proces eplore.exe asi poškozenej, zkoušel jsem ho ukončit ve správci úloh a znovu zapnout, ale nepomohlo to. Takže prosím o radu jak ten proces opravit aby se to už nedělo
popsal jsem to dostatečně srozumitelně teda už...?
popsal jsem to dostatečně srozumitelně teda už...?
Re: Složky s větším počtem souborů shazují explorer.exe.*
Explorer.exe je vlastně průzkumník + plocha.
Tohle ti dělá víc složek, nebo jenom ta jedna? Pokud jen ta jedna, je možné, že obsahuje nějaký „zlobivý“ soubor.
Podaří se ti tu složku otevřít alespoň v nouzovém režimu?
Tohle ti dělá víc složek, nebo jenom ta jedna? Pokud jen ta jedna, je možné, že obsahuje nějaký „zlobivý“ soubor.
Podaří se ti tu složku otevřít alespoň v nouzovém režimu?
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jen tadle jedna... já tu složku otevřu i v normálnim režimu ae dlouho to nevydrží...
Co obsahuje? Jsou-li to hlavně fotky, případně video, je možné, že chce explorer udělat náhledy a zahltí ho to. Když ještě během fungujícího zobrazení přepneš v menu zobrazit/ikony (v případě, že tam máš buď miniatury, nebo filmový pás), stabilizuje se to?
- Mýliti se je Myloš.
Re: Složka s větším počtem souborů shazuje explorer.exe.*
no mám tam fotky, videa, textový dokumenty - takovou všehochuť
no to poslední co si psal taky se to podělá...
no to poslední co si psal taky se to podělá...
a nebo vlastně zdálo se mi že se to stabilizuovalo, ale jak přejdu do dlaší složky tak už to nestihnu zmněnit no... ae asi to pomohlo ae je to víceméně na k ničemu...
Kdyby se ti podařilo tu všehochuť roztřídit a rozházet do většího počtu složek?…
Případně – co kdybys namísto průzkumníka použil nějaký jiný souborový manažer, třeba TotalCommander?
Případně – co kdybys namísto průzkumníka použil nějaký jiný souborový manažer, třeba TotalCommander?
- Mýliti se je Myloš.
no nevim jestli by to šlo... mě by se to upřímně teda nechtělo rozhazovat. no možná by ten Totalcommander šel, ale mě by zajímalo jestli by nák nešlo ten proces explorer.exe nák spravit...?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Někdy to dělal špatné kodeky při zobrazování náhledů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
jako že by i kodeky shazovali celou složku už jenom při otevření...?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4867
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3598
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4816
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-