nelze spustit video ani nezobrazí fotky Vyřešeno
nelze spustit video ani nezobrazí fotky
Mám takový problém.:-) Stáhl jsem si video a fotky z foťáku do složky v počítači.Vše šlo otevřít,spustit i přehrát.Když jsem ale dal vyjmout a vložil jsem je do jiné složky,tak tam mě stím nejde dělat už vůbec nic.Když chci přehrát video,tak mě to vyhodí hlášku:Program Windows Media Player nemůže získat přístup k souboru. Soubor je pravděpodobně používán, nemáte přístup k počítači, v němž je soubor uložen, nebo nastavení serveru proxy není správné.Když chci otevřít fotky,tak to píše:Nelze určit typ!Fotky které v té složce mám delší dobu,tak si je normálně otevřu a prohlídnu.Poraďte mi prosím,už mě nic nenapadá.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nelze spustit video ani nezobrazí fotky
Popiš jak jsi je stáhl do pc.Nemáš zkopírované jen zástupce?
Normálně jsem dal vyjmout a pak vložit (jestli jsi myslel tohle),ale v jiné složce jsem si ty fotky i to video skouknul.To mě právě zaráží,že to šlo a jen jsem to přetáhl do jiné složky tak už to nejde.Nejde to ani odstranit,ani vyjmout nic.Akorát když to skopíruju,tak to jde a le stejně to neotevřu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to nefunguje.Buď je natahneš do pc nějakým softem na správu foto a pokud jen kopíruješ tak označíš co chceš zkopírovat-klik pravým -odeslat- dokumenty.Pak už můžeš z dokumentů přesouvat jak je libo.
Ale když tímhle způsobem to dělám pořád a vždycky to šlo prohlížet,kopírovat,mazat atd.,tak proč to nejde jenom v téhle složce?To je mě záhadou.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jaká je to složka?Když jsi jen kopíroval do složky a prohlížel bez problémů tak byl taky připojen foťák nebo karta ve čtečce nebo bylo všechno odpojeno a ty jsi s tím manipuloval jak jsi potřeboval?
Standart složka souborů.Ten foťák jsem měl odpojenej a fungovalo to.Dělá to jenom ta jedna složka.jinak mezi jinýma můžu přesouvat,kopírovat,prostě co chci.Připadá mě to,jako by byla chráněná proti mazání fotek a videí.Ale proč by zase to video a fotky nešli otevřít,Prostě nevím.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je nějak zamčená tak zkushttp://www.sosej.cz/Unlocker.htmla odemkni.
Tak jsem to stáhnul a když jsem to chtěl spustit,tak mě to vyhodilo hlášku a error.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Funguje normálně.Mám ho w7 64bit a bez problémů.Nemáš nějaké problémy s pc?Nezkoušel jsi dát sem na forum log jestli nemáš v pc nějakou škodnou?
Jestli umíš anglicky,tak to píše tohle:Installer integrity check has failed.Common causes include incomplete download and damaged media.contact the installers autor to obtain a new copy.More information at:Http://nsis.sf.net/NSIS_Error
Zkusil jsem stáhnout starší verzi(unlocker 1.8.8 a něco to dělá,tak jsem zvědavej.Pak dám vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3681
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 20:38
-
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4821
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
- 0
- 4221
-
od Kincl6
05 srp 2024 19:45
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2780
-
od petr22
18 pro 2024 23:15
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4477
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-