Program v NTB obsluha zkratkových kláves (FN+Fx) Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Program v NTB obsluha zkratkových kláves (FN+Fx)

Příspěvekod Jan Pašek » 07 pro 2010 08:55

Mám na stole nový Eee 1001PQ. Jako u snad každého NTB je tam nainstalováno spousta nepotřebných věcí. Dal jsem se tedy do odinstalací. Jenže ouha sem se utnul a zřejmě odinstaloval i SW spolupracující s klávesou "FN".
Přestalo se zobrazovat např. logo pro zapnutí a vypnutí WiFi (FN+F2) Nejde užít klávesy pro regulaci hlasitosti na další sem zatím nepřišel.
Já blb si ani nedělal poznámky co vyndavám. Pro začátek nevíte jak se ten prográmek jmenuje?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Program v NTB obsluha zkratkových kláves (FN+Fx)

Příspěvekod memphisto » 07 pro 2010 09:33

Na tu Wifi je to Wireless Console (součást WLAN driverů) a na klávesové zkratky "Advanced Configuration ans Power Interface Drive". Tohle by mělo být ono. Mám sice ASUS už nějaké 2 roky starý, ale názvy moc neměnili
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: Program v NTB obsluha zkratkových kláves (FN+Fx)

Příspěvekod Jan Pašek » 07 pro 2010 09:39

dík juknu na to jak budu doma
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: Program v NTB obsluha zkratkových kláves (FN+Fx)  Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 09 pro 2010 12:22

Tak problém se vyřešil tak trochu sám díky asus update natáhlo se to zpátky. Dík za váš čas.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”