Mám http://benq.katalogmonitoru.cz/monitor/benq-t221wa/ a http://www.pocitace-ostrava.cz/gigabyte ... 12mb-ddr3/
Používám Win7 64bit.
Nechápu, že když jsem ho prvně připojil, nastavilo se rozlišení samo a řekl bych že dobře. A po druhým zapnutí tam běželo 4:3 nějakej paskvil a nenabízí mí grafika víc, než 1440x900 (nebo 1600x1200 pro 4:3), což není doporučené rozlišení pro můj monitor a tím pádem ani obraz není ok. Nevím to jistě, ale podle velikosti oken se mi zdá, že jak se to prvně zaplo samo, že to bylo víc a lepší obraz. Fakt to nevím jistě, ale jak by to mohlo bejt možný? A co teď s tím? Když se kouknu na všechna použitelná rozlišení v nastavení woken, prostě tam víc, než právě teď mám, není.
Půjde nějak rozběhat těch 1680x1050 nebo ne? Děkuji.
Proč GK nenabízí vyšší rozlišení?
Proč GK nenabízí vyšší rozlišení?
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
Re: Proč GK nenabízí vyšší rozlišení?
Stáhni si nové ovladače: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
stačí ten display driver?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Úno 06, 2011 11:15 am) ---
Tak to jaksi nepomohlo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Úno 06, 2011 11:15 am) ---
Tak to jaksi nepomohlo.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
Odinstalovat stávající ovladače, pročistit CCleanerem, nainstalovat nové (stáhneš to první má to kolem 91,6MB)
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Nevím, jestli je to na stánkách AMD ten samý ovladač, ale koukal jsem na stránky Gigabyte a tam je ovladač pro tvou grafiku a Win7-64bit http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/vga_driver_ati_vista(x7)_8.712.exe
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Vyzkouším.
To už jsem hned po jejím pořízení nevěděl, odkud ty ovladače tahat.
To už jsem hned po jejím pořízení nevěděl, odkud ty ovladače tahat.
Web výrobce karty nebo jejího čipu. Pak hledat sekci Download nebo Support.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
výrobce karty nebo jejího čipu
No právě, ale který je lepší, když je každý jiný a ovladače taky jiný?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten který funguje...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
pee.tr na moje slova „výrobce karty nebo jejího čipu“ píše:No právě, ale který je lepší, když je každý jiný a ovladače taky jiný?
Z textu jsem pochopil, že je každý jiný jak ovladač, tak čip, což je nesmysl. Tvoje karta nemůže mít „každý jiný čip“, ale jenom jeden.

Protože jsi uvedl její typ, vyhledal jsem na stránkách výrobce karty ovladače přesně ke tvému modelu a operačnímu systému.
Jediné, v čem by se mohly ovladače lišit, je jejich verze – někdo nabídne nejnovější ovladač, někomu na webu visí ovladač starý.
- Mýliti se je Myloš.
Jsem to špatně napsal. Píšu na klávesnici na stole s monitorem na zemi. 
Čip je samozřejmě jeden, ale vím, že na stránkách AMD a na stránkách Gigabyte jsou ke stažení jiný ovladače. Na druhou stranu je fakt, že co přesně je uvnitř toho stahovanýho souboru jsem detailně nezkoumal.
Snad se mi dnes večer podaří je přeinstalovat a dát vědět, jak jsem dopadnul.
Děkuju zatím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Úno 07, 2011 6:11 pm) ---
Tak jsem dnes ještě monitor jednou odpojil kvůli reorganizaci věcí na stole a po zapnutí se zase sám nastavil právě do toho správného rozlišení 1680x1050, které jsem požadoval avšak včera mi ho karta nenabídla. Nyní si ho sama zvolila, aniž bych cokoliv instaloval. Ještě mě napadlo, že jsem neměl nainstalovaný ten monitor. Teď tam sám od sebe je navolený přímo tento typ. Tak jsem zvědav až to vypnu a zapnu, jestli to zase skočí do nějakýho paskvilu.

Čip je samozřejmě jeden, ale vím, že na stránkách AMD a na stránkách Gigabyte jsou ke stažení jiný ovladače. Na druhou stranu je fakt, že co přesně je uvnitř toho stahovanýho souboru jsem detailně nezkoumal.
Snad se mi dnes večer podaří je přeinstalovat a dát vědět, jak jsem dopadnul.
Děkuju zatím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Úno 07, 2011 6:11 pm) ---
Tak jsem dnes ještě monitor jednou odpojil kvůli reorganizaci věcí na stole a po zapnutí se zase sám nastavil právě do toho správného rozlišení 1680x1050, které jsem požadoval avšak včera mi ho karta nenabídla. Nyní si ho sama zvolila, aniž bych cokoliv instaloval. Ještě mě napadlo, že jsem neměl nainstalovaný ten monitor. Teď tam sám od sebe je navolený přímo tento typ. Tak jsem zvědav až to vypnu a zapnu, jestli to zase skočí do nějakýho paskvilu.
Vrátím se po čase k tématu. Tehdy jsem ten monitor benq rozchodil - comp už nabízel požadované rozlišení a i našel monitor jako ten správný typ. Jsem blbej, ale už si fakt nepamatuju, jak jsem toho tehdy dosáhl. Teď jsem ale pořídil tentýž monitor pro rozšíření plochy, ale opět mi ho to nabíze jen jako "obecný monitor nepodporující tehnologii PnP". Oba jsou stejné a u toho prvního to normálně píše, že jde o Benq a nabízí jeho doporušované rozlišení. Jak toho dosáhnu i u toho druhého? Děkuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
RAM s vyšší frekvencní než podporuje CPU
od Karkulinn » 28 led 2025 20:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 2850
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
30 led 2025 19:35
-
-
- 1
- 2346
-
od rhsCZ
17 pro 2024 15:14
-
- 2
- 5917
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7939
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
- 5
- 9675
-
od Stenatko