(Ne)nainstalované programy a hry

...

Moderátor: Mods_senior

Holi-cz
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

(Ne)nainstalované programy a hry

Příspěvekod Holi-cz » 21 kvě 2011 21:38

Zdarec, stal se mi takový problém. Nejdřív se mi to stalo u jedné hry, tak jsem se na to vybodl, ale včera se mi to stalo s programem, který hodně používám. Takže takto ... Spustil jsem CD té hry. A znáte to, objevilo se takové to okno. Instalovat, číst readme, konec atd. Dal jsem instalovat, instalace proběhla za pár sekund a místo instalovat se objevilo hrát. Ovšem nic se po kliknutí nestane. Hra totiž není nainstalována, ale počítač si myslí, že ano. A včera se mi to stalo s programem Java JRE. V programu WindowsOptimizer (verze 8.02) ta Java je ale po klepnutí na odinstalovat "Tato akce je platná pouze u produktů, které jsou momentálně nainstalovány". Přes tento program jsem také vyčistil registry. Také jsem zkusil znovu nainstalovat, ale řekne mi to, že je již nainstalována jestli chci přeinstalovat. Ano hodí zase tu hlášku co jsem psal výše a ne vypne instalaci. Program JavaRa mi také nepomohl. Tak a co dál no? ... Předem díky Holi-cz

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: (Ne)nainstalované programy a hry

Příspěvekod X » 21 kvě 2011 21:47

Nejspíš dokopané Win díky čištění registrů. Zkus body obnovy systému ...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 kvě 2011 21:48

Je docela možné, že máš závadu v PC, nebo nějakého šmejda. Zkontroluj pevný disk a zkontroluj PC antivirovým programem. Případně běž do sekce HiJackThis a vlož log dle návodu, který v této sekci najdeš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Holi-cz
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Holi-cz » 21 kvě 2011 21:48

Nikdy předtím jsem registry nečistil. Jinak dobrý nápad

// Pc mám notebook od Aceru .. (Acer aspire 5742G)
// Bod obnovy hotov

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 kvě 2011 22:27

Zkus použít program Ccleaner pro úklid v notebooku a to jak registru (povol zálohu), tak i ostatní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Vše ostatní (sw)”