V čem přehraju disk Blu-ray? VLC? MPC? * Vyřešeno
V čem přehraju disk Blu-ray? VLC? MPC? * Vyřešeno
chci se zeptat, přehraju blue ray disk ve VLC nebo v Media Player Classic? Jak? A pokud ne doporučíte mně nějakej slušnej program?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 04 čer 2011 08:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: 1) Upřesnění nic moc nadpisu „Přehrávání Blue Ray“ – Přehrávání co? Přehrává se? Nepřehrává? Copak nám to přehrávání jenom dělá? 2) Oprava – kupodivu to není Blue Ray, nýbrž Blu-ray. 3) Před ,.? se nedělají mezery.
Důvod: 1) Upřesnění nic moc nadpisu „Přehrávání Blue Ray“ – Přehrávání co? Přehrává se? Nepřehrává? Copak nám to přehrávání jenom dělá? 2) Oprava – kupodivu to není Blue Ray, nýbrž Blu-ray. 3) Před ,.? se nedělají mezery.
Re: V čem přehraju disk Blu-ray? VLC? MPC? *
V http://www.svethardware.cz/art_doc-B29C ... 694D5.html píšou, že jak VLC, tak Media Player Classic BR disky přehrajou.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jako nejlepší Blue-ray přehrávač, bych doporučil PowerDVD ovšem není zadarmo.
omlouvám se po ránu jsem nějakej rozespalej
a k tématu : Blu-ray jsem zkoušel ale když jsem spustil Blu-ray jako celek ve VLC a MPC tak se nespustilo , a pokud mám pouštět jen nějakej soubor z disku tak nevím jakej protože jich je tam moc

Naposledy upravil(a) GarGy dne 04 čer 2011 15:30, celkem upraveno 1 x.
Microsheep:
Někdy PowerDVD přibalují (nevím jak teď, ale dřív ano) k zakoupené mechanice (samozřejmě ne bulk) – takhle mám doma už dvě postarší verze, jednu k bývalé vypalovače LG v rámci nějakého balíku, druhou k čtečce DVD LiteOn. Možná to byly ale nějaké odlehčené verze, protože když koukám na současnou cenu (přes 2K), tak to bych si ho rozhodně samostatně nekupoval.
GarGy:
O nastavení MPC pro přehrávání BR jsem našel něco na stream-recorder.com (pokud moc nevládneš anglicky, pak zkus strojový překlad).
Někdy PowerDVD přibalují (nevím jak teď, ale dřív ano) k zakoupené mechanice (samozřejmě ne bulk) – takhle mám doma už dvě postarší verze, jednu k bývalé vypalovače LG v rámci nějakého balíku, druhou k čtečce DVD LiteOn. Možná to byly ale nějaké odlehčené verze, protože když koukám na současnou cenu (přes 2K), tak to bych si ho rozhodně samostatně nekupoval.
GarGy:
O nastavení MPC pro přehrávání BR jsem našel něco na stream-recorder.com (pokud moc nevládneš anglicky, pak zkus strojový překlad).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Takže DVD nebo BLU-Ray? Píšeš pokaždé něco jiného ... osobně bych šáhl po nejnovější verzi WinDVD.
opravil jsem to sry
vyřešil jsem to tak že jsem si z toho Blu-ray udělal mkv

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3173
-