Zdravím prosím o radu zjistil jsem že v programu KM player existuje funkce album art kde si můžete vyhledat složku a funguje to jakási knihovna kde jsi vyberete co chcete přehrát mohu říct že to je dost dobrá funkce ale po nahlédnutí do vybrané složky v km playeru se mi ve složce zobrazují přebytečné JPG náhledy takže tam je vše jakoby dvakrát ale jedno je video a druhé JPG dost mi to vadí Nechápu to
Snad jsem to nějak popsal kdyžtak screen prosím o radu Děkuji
Přílohy
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
U ikon na hlavním panelu, které patří k otevřeným programům, se začaly objevovat názvy programu. Ikona i s názvem se objevuje i u programů, které jsou spouštěné přes zástupce na ploše. Pravděpodobně jsem někde v nastavení na něco kliknul a už dva...
Dá se za cenu 35 000 složit PC na video edit ve 4k? V tomto směru se neorientuji a tak nevím jestli je lepší AMD/Intel/Nvidia, byl by někdo ochotný mi ho zkusit složit? Čistě jen bedna, děkuji
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...