Jukebox
Jukebox
Ahoj, prosím o radu, v místní hospůdce mají starší jukebox, chtěl jsem do něj natáhnout nějaká nová alba. V té bedně je normální PC. Zvolil jsem pro mě nejjednodužší možnost a vymontoval jsem z něj pevný disk, pak si ho napíchl na svuj pc a už kopíroval hudbu na disk. Přesněji, kopíroval jsem to do složky kde bylo zbytek původní hudby. Problém je, ale v tom, že program v jukeboxu ty alba nemůže najít, prostě se nazařadily do playlistu. Ten program se jmenuje jukegfx 2.80, jukebox 2.00. Na netu jsem o tom žádné info nenašel. Prosím o pomoc a o radu. Předem moc děkuji za rady.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jukebox
Nemůže uvedené skladby najít, protože musíš v Jukeboxu k nim nastavit cestu, aby se zobrazovaly v nabídce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Právě vůbec jsem nanašel žádné uživatelské nastavení, či adresář skladeb kde bych mohl přidat nové skladby. Je možné, že to bude pod nějakou klavesovou zkratkou? Ještě jsem se dnes dozvěděl, že ten jukeboxod koho to má tak si prý ten program udělal sám a tvrdí, že jen on tam muže přidávat skladby. Je to možné, nebo to je blbost? Na složky HDD se v pohodě dostanu, jen ne a ne se dostat do nějakého nastavení nebo play listu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To se nastavuje přímo v JukeBoxu. Jinak to je placený program, tak pozor ať nezasahuješ do cizích práv, jestliže to není Tvoje zařízení, včetně licence na Jukebox. Pokud vím, tak policie již řešila několik případů vloupání se do Juleboxu, ale za účelem vybrání kasy. Tak, aby jsi neměl problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!