ASUS my logo - obrazek pri startu PC
ASUS my logo - obrazek pri startu PC
Nevite nekdo v jakym formatu musi byt obrazek (logo), kterej chci, aby se mi spoustel ihned po zapnuti PC. Myslim tim format, rozmery, ...a vse potrebne. Mam desku ASUS takze to delam v ASUS my logo. V manulau jsem o tom nic nenasel a na strankach ASUS taky nic
...zijeme jen jednou...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A není to jedno, pokud to zkrmí ten prográmek?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Jen pro dodatečnou informaci - musí to být formát BMP v rozlišení 640 x 480 a max. 16 barev. ASUS my logo neznám, takže nevím, jaký formát zvládne zpracovat.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
No já když jsem si vypaloval nový BIOS, tak jsem tam rovnou dal jiné logo, ale potom se mi nelíbilo. Chtěl jsem pomocí ASUS My Logo vypálit to původní, originální a program mi hází hlášku: Invalid BIOS file format, please specify another one. Přitom to logo je originální, je BMP 640x480x8, nejdou ani jiná loga. Nevíte někdo, kdo jste se s tím už setkali, v čem je problém ?
AMD Athlon 64 3200+; Asus K8V-XE; 512MB DDR 400MHz; Asus N6200TC128; Seagate Barracuda 320GB+80GB; Asus DRW-1608P2S; Lite-On SHD-16P1S; 350W
MTE píše:No já když jsem si vypaloval nový BIOS, tak jsem tam rovnou dal jiné logo, ale potom se mi nelíbilo. Chtěl jsem pomocí ASUS My Logo vypálit to původní, originální a program mi hází hlášku: Invalid BIOS file format, please specify another one. Přitom to logo je originální, je BMP 640x480x8, nejdou ani jiná loga. Nevíte někdo, kdo jste se s tím už setkali, v čem je problém ?
Peoblem je v tom, ze on po tobe nechce soubor obrazku, ale soubor s tim biosem a v tom souboru s biosem jsou primo integrovany naky obrazky, ze kterejch si muzes vybrat, ale jsou nic moc...
Ale pridat mezi ne vlastni obrazek se mi nepodarilo, troufam si i rict, ze to snad ani nejde
...zijeme jen jednou...
V tom případě se podívej do Tipy a triky ve Windows (odkaz mám v podpisu), kde najdeš prográmek ke změnám bootovací obrazovky.
Znáte pravidla?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7245
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 10:00
-
-
- 11
- 5509
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2804
-
od petr22
29 pro 2024 15:17
-
-
-
ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem - 12
- 6718
-
od Rewqa
31 pro 2024 23:52
-
-
- 6
- 3683
-
od petr22