Samovolné mazání programů Vyřešeno
Samovolné mazání programů
Po restartu se mi automaticky smažou programy z oddílu E. Například TeamSpeak,KM player,Fraps,Deamon Tools,Speed Fan,ICQ. Nějaké nápady?:/
MB:Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3,CPU:Intel Core i7-2600K+Noctua NH-D14,GK:Gigabyte GTX590 3GB,RAM:ADATA XPG Gaming Series V2 8GB 1600 MHz,HDD:WD Caviar Black 1TB,Zdroj:Corsair Enthusiast Series TX850 V2 850W,Case:Thermaltake Element V
-
- Pohlaví:
Re: Samovolné mazání programů
To máš rozdělený disk, anebo? A jak je rozdělený?
Disk mám rozdělený na C a E. Oddíl E je na programy, dokumenty, hry. Zkontroloval jsem disk E a je bez problémů. Jedná se o win 7
MB:Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3,CPU:Intel Core i7-2600K+Noctua NH-D14,GK:Gigabyte GTX590 3GB,RAM:ADATA XPG Gaming Series V2 8GB 1600 MHz,HDD:WD Caviar Black 1TB,Zdroj:Corsair Enthusiast Series TX850 V2 850W,Case:Thermaltake Element V
-
- Pohlaví:
Chtělo by to více popsat, co znamená
Nefungují, odinstalují se, úplně zmizí z disku, ad, ?
?automaticky smažou
Nefungují, odinstalují se, úplně zmizí z disku, ad, ?
Zůstane jen zástupce na ploše a ikona v Odinstalování programů, na disku v programech kde jsem je instaloval není ani složka.
EDIT: Problém nejspíš vyřešen. Sice nevím jak, ale hlavně, že se to vyřešilo. Projel jsem antivirem, defragmentace,Ccleaner a další blbosti co mě napadlo a vypadá, že je to ok.
EDIT: Problém nejspíš vyřešen. Sice nevím jak, ale hlavně, že se to vyřešilo. Projel jsem antivirem, defragmentace,Ccleaner a další blbosti co mě napadlo a vypadá, že je to ok.
Měl jsem více jak 500GB volného místa, tím to určitě nebylo, ale díky. :) Snad je po problému. :)
Mám stejnej Problém po opětovném zapnutí PC mě zústaly naploše nefunkční zástupci, v Program files byly jen složky bez souborů. Nevím jak to spravit
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Založ si vlastní téma 

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
podľa mňa to robí antivírus aký tam máš?
Nod32 5
Jestli mizí čerstvě nainstalované programy, myslím si to samé co marcelne. Třeba Avast, který používám, má ve výchozím nastavení automatické vyhodnocování potenciální škodlivosti a některé procesy pak spouští v sandboxu, aniž by řekl. To znamená, že program se jakoby nainstaluje, ale ve skutečnosti existuje v zabezpečeném odděleném prostoru a po restartu pak pochopitelně neexistuje.
V takovém případě je potřeba se pohrabat v nastavení tvého NODa, jestli u ESETů nevymysleli podobnou ptákovinu.
V takovém případě je potřeba se pohrabat v nastavení tvého NODa, jestli u ESETů nevymysleli podobnou ptákovinu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4244
-
od Kincl6
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 19:45
-
- 9
- 4759
-
od Alferi
19 lis 2024 07:58
-
- 19
- 18133
-
od RIKI22
06 kvě 2025 22:44
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8339
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-