nastavení kerio personal firewall (vyreseno)

...

Moderátor: Mods_senior

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

nastavení kerio personal firewall (vyreseno)

Příspěvekod Kamos » 23 zář 2006 08:16

dobrý den
muj problém:
používám kerio personal firewall a dva PC ktere jsou mezi sebou propojený síťovou kartou LAN používají oba přístup na internet ta tomto počítači je kerio personal firewall nainstalovaný a druhej pc co má problém je připojenej přes něj internet chodí na obouch PC ale nejdou zobrazit stranky na druhém PC tento je v poho a strašně dlouho to načíta a pak stejně nezobrazí dělal jsem i přeinstalaci druhého PC samozřejmě nepomohlo tak jsem šel po problemu dal tak jsem vypnul celé kerio personal firewall a ouhle problem byl nelezen tak jsem sem hledal dal v které časti kpf to je a našel jsem to v sekci když nebudu vypínat celé kpf a vypnu sekci povolit síťový modul bezpečnosti tak je taky vše OK dříve to chodilo i stimto nastavením cca 5 měsíců ale nevím kde jsem co nastavil že se to takhle pokazilo jinak tam internet chodí jako např icq, msn, skype ale ne prohlížeč
Naposledy upravil(a) Kamos dne 12 bře 2008 15:12, celkem upraveno 1 x.

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 02 říj 2006 09:11

Podívej se do Síťová bezpečnost -> Pokročilé -> a tam zatrhni Režim internetové brány to by ti mohl pomoci. Ale ve free verzi tato možnost nefunguje.

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Kamos » 02 říj 2006 09:49

fredik píše:Podívej se do Síťová bezpečnost -> Pokročilé -> a tam zatrhni Režim internetové brány to by ti mohl pomoci. Ale ve free verzi tato možnost nefunguje.

to je v pořádku a kdyby nebylo tak net na druhém Pc nefunguje vubec, ale díky že jsi se ozval.
Problem mam vyřešenej asi po aktualizaci KPF se dostala položka do povolit předdefinovaná pravila pro síťovou bezpečnost -> other ICMP packets a byly tam červenej křižek (zakazat) na internet tak jsem dal aby byl zatrhlej zeleně (povolit) a ono to pomohlo už to funguje jak má neví teda jestli je to dobře ale funguje to

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”